Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bobo Ms. Bobo
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 email:manager@jyh-power.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co, Ltd. diadegkeun taun 2009, produsén profésional khusus dina panalungtikan, ngahasilkeun sareng ngajual produk sapertos Ngalihkeun adaptor listrik, pangecas mobil, carjer USB, jsb. Nilai inti kami nyaéta kajujuran sareng kredibilitas, sareng urang teras-terasan pikeun masihan téknologi ngadukung, solusi sareng jasa pikeun palanggan kami. Sajauh ieu produk kami parantos disertifikasi ku CCC, PSE, TUV / GS, SAA, UL / CUL, CE, FCC, C-Tick, RoHS, CEC.DOE VI, sareng parantos diekspor ka Eropa, Amérika Kalér, Australia, Afrika , Wétan Tengah sareng Asia Tenggara. Sadaya produk kami mikaresep reputasi anu kacida luhurna. Kauntungan kami: Kami gaduh sistem manajemén kualitas sampurna pikeun mastikeun kualitas produk; Kami ngagaduhan pagawe profésional sareng terampil nawiskeun jasa anu saé pikeun sadayana konsumén; Kami gaduh tim P&P kelas munggaran anu sénsitip kana téknologi anyar sareng tren pasar, pikeun ngabantuan terus-terusan ngapdetkeun produk sareng téknologi, tetep urang langkung saing. Kalayan usaha anu terus-terusan tina sadaya pagawé urang, urang gancang gancang. Wilujeng sumping di konsumén asing sareng asing pikeun kunjungan pabrik urang sareng ngahontal kaayaan win-win.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co, Ltd. diadegkeun taun 2009, produsén profésional khusus dina panalungtikan, ngahasilkeun sareng ngajual produk sapertos Ngalihkeun adaptor listrik, pangecas mobil, carjer USB, jsb. Nilai inti kami nyaéta kajujuran sareng kredibilitas, sareng urang teras-terasan pikeun masihan téknologi ngadukung, solusi sareng jasa pikeun palanggan kami. Sajauh ieu produk kami parantos disertifikasi ku CCC, PSE, TUV / GS, SAA, UL / CUL, CE, FCC, C-Tick, RoHS, CEC.DOE VI, sareng parantos diekspor ka Eropa, Amérika Kalér, Australia, Afrika , Wétan Tengah sareng Asia Tenggara. Sadaya produk kami mikaresep reputasi anu kacida luhurna. Kauntungan kami: Kami gaduh sistem manajemén kualitas sampurna pikeun mastikeun kualitas produk; Kami ngagaduhan pagawe profésional sareng terampil nawiskeun jasa anu saé pikeun sadayana konsumén; Kami gaduh tim P&P kelas munggaran anu sénsitip kana téknologi anyar sareng tren pasar, pikeun ngabantuan terus-terusan ngapdetkeun produk sareng téknologi, tetep urang langkung saing. Kalayan usaha anu terus-terusan tina sadaya pagawé urang, urang gancang gancang. Wilujeng sumping di konsumén asing sareng asing pikeun kunjungan pabrik urang sareng ngahontal kaayaan win-win.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan