Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bobo Ms. Bobo
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
+8613723473572
ngobrol Kiwari
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 email:manager@jyh-power.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd. didirikeun taun 2009, produsén propésional khusus dina nalungtik, ngahasilkeun sareng ngajual produk sapertos adaptor kakuatan Switching, Car car, USB charger, jsb. Nilai inti kami nyaéta kajujuran sareng kredibilitas, sareng kami salawasna bakalan pikeun nyayogikeun dukungan téknologi profesional, solusi sareng jasa pikeun palanggan kami. Sajauh produk kami parantos disahkeun ku CB, CCC, CQC, UL / CUL, ETL, FCC, PSE, KC, KCC, TUV / GS, CE, SAA, RCM, C-Tick, RoHS, REACH, CEC.DOE VI , sareng parantos diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara. Sadaya produk urang resep reputasi anu luhur pisan diantara konsumén urang. Kaunggulan kami: Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu sampurna pikeun mastikeun kualitas produk`; Kami ngagaduhan padamel anu propésional sareng trampil pikeun nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan; Kami gaduh tim R&D kelas munggaran anu sénsitip pisan kana téknologi sareng tren pasar énggal, pikeun ngabantosan teras-terasan ngamutahirkeun produk sareng téknologi, ngajagi kami langkung kalapa. Kalayan usaha anu teras-terasan ti sadaya padamel urang, urang gancang tumuh. Sambutan wilujeng sumping konsumén domestik sareng asing pikeun nganjang ka pabrik urang sareng ngahontal kaayaan win-win.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd. didirikeun taun 2009, produsén propésional khusus dina nalungtik, ngahasilkeun sareng ngajual produk sapertos adaptor kakuatan Switching, Car car, USB charger, jsb. Nilai inti kami nyaéta kajujuran sareng kredibilitas, sareng kami salawasna bakalan pikeun nyayogikeun dukungan téknologi profesional, solusi sareng jasa pikeun palanggan kami. Sajauh produk kami parantos disahkeun ku CB, CCC, CQC, UL / CUL, ETL, FCC, PSE, KC, KCC, TUV / GS, CE, SAA, RCM, C-Tick, RoHS, REACH, CEC.DOE VI , sareng parantos diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara. Sadaya produk urang resep reputasi anu luhur pisan diantara konsumén urang. Kaunggulan kami: Kami gaduh sistem manajemen kualitas anu sampurna pikeun mastikeun kualitas produk`; Kami ngagaduhan padamel anu propésional sareng trampil pikeun nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun sadaya palanggan; Kami gaduh tim R&D kelas munggaran anu sénsitip pisan kana téknologi sareng tren pasar énggal, pikeun ngabantosan teras-terasan ngamutahirkeun produk sareng téknologi, ngajagi kami langkung kalapa. Kalayan usaha anu teras-terasan ti sadaya padamel urang, urang gancang tumuh. Sambutan wilujeng sumping konsumén domestik sareng asing pikeun nganjang ka pabrik urang sareng ngahontal kaayaan win-win.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Product

Whatsapp

Tentang Kami

panalungtikan