Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Usb Pangisi Daya - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Usb Pangisi Daya)

  • daya adaptor volt volt

    daya adaptor volt volt

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V 2A 2000ma Daya Penyetor 5V 2A katrangan adaptor daya: Iki minangka standar tembok tembok tembok kanthi pindah tembok kanthi tembok tembok tembok tembok tembok kanthi tembok 5V 2000mA Barrel Jack. adaptor tembok sampurna kanggo nyuplai kekuwatan kanggo tablet PC. sumber khusus iki (5V / 2A) uga disertifikasi FCC /...

    Hubungi Saiki

  • 2.4A lan Pangisi daya mobil USB dual Type-C

    2.4A lan Pangisi daya mobil USB dual Type-C

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    2.4A lan Pangisi daya mobil USB dual Type-C 2.4A lan Deskripsi pangisi daya mobil USB dual : Ora kuat ngaktifake rong piranti sekaligus kanthi pangisi daya Dagang Port Car 2.4a lan Tipe C. Pangisi daya kompak pas karo ngendi wae ing kendharaan sampeyan lan menehi pangisian daya penting supaya sampeyan terus nyambung....

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Mobil Dual USB Dual 2.1a

    Pangisi daya Mobil Dual USB Dual 2.1a

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    2.1 Pangisi daya mobil port USB dual Ganti maneh piranti elektronik kayata pamuter MP3, Smartphone lan tablet kalebu iPod, iPhones lan iPads kanthi pangisi daya USB USB Dual-Port USB. Pangisi daya Car iPod iPod iki ngidini sampeyan ngisi rong piranti USB 2.0 sekaligus. Pangisi daya mobil iki nggawe pangayoman...

    Hubungi Saiki

  • 4 Pangisi daya USB Port Kanthi Smart Smart

    4 Pangisi daya USB Port Kanthi Smart Smart

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    4 Pangisi daya USB Port Kanthi Smart Smart 4 Katrangan Pangisi daya USB Port: 4 pangisi daya USB port super kuat kanggo 30W (nganti 2,4A kanggo saben port) kanggo ngisi 4 ponsel utawa tablet kanthi serep, nyukupi syarat pangisi kulawarga. Piranti sing beda-beda butuh arus beda sajrone wektu pangisian daya. IC deteksi...

    Hubungi Saiki

  • 3 Aksesoris Pangisi daya Mobil USB Port Port USB

    3 Aksesoris Pangisi daya Mobil USB Port Port USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    3 Aksesoris Pangisi daya Mobil USB Port Port USB 3 Port Smart USB Pangisi daya Mobil: 3 Port Smart USB Car Charger katon apik lan kompak, sampeyan ora perlu kuwatir babagan masalah ruangan. Iki bisa ngisi 3 piranti bebarengan. Banjur, kanthi output 5V1.5A saben port, sampeyan bakal bisa ngisi kanthi seneng-seneng...

    Hubungi Saiki

  • Multipletion 5.2A Output 3 USB Car Charger

    Multipletion 5.2A Output 3 USB Car Charger

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Multipletion 5.2A Output 3 USB Car Charger 3 Port Smart USB Pangisi daya Mobil: 3 Pangisi Car USB kompatibel karo meh kabeh peralatan elektronik 5V kayata telpon / tablet / eBook maca / stereo mini, lan liya-liyane, uga mung ndhukung voltase input

    Hubungi Saiki

  • 4 Adaptor Pangisi daya Mobil Port Usb

    4 Adaptor Pangisi daya Mobil Port Usb

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    4 Adaptor Pangisi daya Mobil Port Usb 4 Port Smart USB Pangisi daya Mobil: 4 Adapter Pangisi daya Mobil Port USB ngidini sampeyan ngisi daya nganti 4 piranti sekaligus saka adaptor ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB.

    Hubungi Saiki

  • LED Pangisi Dual Port USB Dual Port 5V3.4A

    LED Pangisi Dual Port USB Dual Port 5V3.4A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    LED Pangisi Dual Port USB Dual Port 5V3.4A · 5V 3.4A Deskripsi pangisi mobil USB dual : 5V 3.4A pangisi daya mobil dual USB yaiku minangka adaptor pangisi daya USB internal sing paling maju, Mbandhingake alternatif liyane, kanthi layar LED supaya bisa ngerti status pangisi daya lan voltase baterei mobil kanthi cara...

    Hubungi Saiki

  • 5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual

    5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual 5V 3.1A Deskripsi pangisi mobil USB dual : 5V 3.1Amp Dual USB Car Charger ngidini sampeyan ngisi daya loro USB kanthi cepet lan aman. Antarmuka dual port port duwe 5V / 2.1A port pangisi daya USB, becik kanggo piranti sing ngisi daya cepet kayata iPad (kalebu iPad Mini) lan tablet...

    Hubungi Saiki

  • 5V4.8A Adaptor Daya Usb Dual Usb Dual

    5V4.8A Adaptor Daya Usb Dual Usb Dual

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V4.8A Adaptor Daya Usb Dual Usb Dual Dhiskusi Pangisi Dinding Port USB Dual Port: 5v4.8a Pangisi daya tembok USB Dual solusi sing sampurna kanggo ngisi omah ing omah, pakaryan utawa ing ngendi wae. Kita nawakake plug EU / US / UK / AU kanggo sampeyan milih .Usb Daya Pangisi daya Wall kanggo ngidini sampeyan ngisi...

    Hubungi Saiki

  • 5V3A Pangisi daya Telpon USB 5V3A

    5V3A Pangisi daya Telpon USB 5V3A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V3A Pangisi daya Telpon USB 5V3A 5V3A Keterangan Pangisi Telpon USB 5V3A: Omah port USB tunggal lan pangisi daya travel nganggo teknologi Smart IC, sampeyan bisa ngisi daya desktop sing trep ing omah lan kantor, lan nggunakake pangisi daya sing padha nalika pindhah menyang tujuan favorit. 1 Port USB Smart sing duwe...

    Hubungi Saiki

  • Ngendi 5V2.1A 2USB Pangisi daya Wisata

    Ngendi 5V2.1A 2USB Pangisi daya Wisata

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2.1A 2USB Pangisi daya Wisata 5V2.1A 2-USB Pangisi daya Pangisi Wisata: 2 pangisi daya USB nganggo teknologi Smart IC, sampeyan bisa ngisi daya desktop sing trep ing omah lan kantor, ngisi daya 2 piranti USB bebarengan. 1 Smart USB Port kanthi output 2.1A sing gedhe, ora ana ing ngendi sampeyan ana utawa carane...

    Hubungi Saiki

  • UK Plug Dual USB Charger USB kanggo usb c

    UK Plug Dual USB Charger USB kanggo usb c

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2.4A UK Plug Dual Pangisi daya Telpon USB 5V2.4A UK Plug Dual USB Pangisi daya Telepon USB: 5V2.4A UK plug pangisi daya telpon USB dual nganggo teknologi Smart IC, sampeyan bisa ngisi daya desktop sing trep ing omah lan kantor, supaya ngisi 2 USB piranti sekaligus. 1 Port USB Smart sing paling dhuwur 2,4A output,...

    Hubungi Saiki

  • 5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car

    5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car 5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Mobil: Pangisi daya Mobil 5V8.2A QC 2.0 4-USB ngidini sampeyan ngisi daya nganti 4 piranti sekaligus, saka adaptor ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB. Teknologi QC2.0 bakal kanthi...

    Hubungi Saiki

  • 4 Pangisi daya Car USB USB 5V4.8A

    4 Pangisi daya Car USB USB 5V4.8A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    4 Pangisi daya Car USB USB 5V4.8A 4 Katrangan Mobil Panganggo USB Ports: Pangisi daya mobil port 4 USB ngidini sampeyan ngisi daya nganti 4 piranti sekaligus, saka adaptor ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB. Bisa digunakake kanggo ngisi 4 piranti...

    Hubungi Saiki

  • 5.1A 3 Port USB Pengisi Mobil

    5.1A 3 Port USB Pengisi Mobil

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    5.1A 3 Port USB Pengisi Mobil 5.1A 3 Port USB Pangisi daya Mobil: Iki pangisi daya mobil kompak super kompak, sampeyan bisa duwe 2 pilihan kanggo port USB --- bisa digawe menyang 3 port USB utawa 4 port USB; Kanggo saiki output, ana uga 2 opsi - 3.1A utawa 5.1A. Kanggo pangisi daya mobil USB 5.1A 3 , sampeyan bisa...

    Hubungi Saiki

  • 5V1A Argentina Plug USB Pangisi daya Telpon

    5V1A Argentina Plug USB Pangisi daya Telpon

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V1A Argentina Plug USB Pangisi daya Telpon 5V1A 1-USB Telusuran Pangisi daya Pangisi daya: 1-USB Argentina pangisi daya ponsel karo teknologi Smart IC, kanggo ngisi daya telpon sampeyan ing endi wae. Output 5V1A kanggo ngisi daya telpon luwih cepet tinimbang pangisi daya output cilik. Nggawe priksa manawa pangisi...

    Hubungi Saiki

  • US Plug 5V2100MA Pangisi daya USB Telpon USB

    US Plug 5V2100MA Pangisi daya USB Telpon USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    US Plug 5V2100MA Pangisi daya USB Telpon USB 5V2100MA Deskripsi Pangisi Telepon Plug AS: US Plug 5V2100MA USB Travel Travel Charger kanthi teknologi IC sing cerdas, menehi pangayoman kanthi overcharging, pangreksan verifikasi lan perlindhungan jarak cendhak kanggo nglindhungi ponsel sampeyan kanthi aman! Output bisa...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Telpon Kanthi Pluger US EU AU UK CA

    Pangisi daya Telpon Kanthi Pluger US EU AU UK CA

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pangisi daya Telpon USB Dual karo Plug AS, EU, AU, UK, CA 5V2.1A Daya Pangisi Dual USB: Ana 5 pilihan plug liyane - plug US / plug plug EU / UK plug / CA plug. Kanthi 2 port USB, sampeyan diijini ngisi daya 2 piranti sekaligus. Lan output total 2.1A cukup aman kanggo ngisi malah 2 tablet sekaligus. Pangisi daya travel...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi Telpon USB Mini Foldable 5V1A

    Pengisi Telpon USB Mini Foldable 5V1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pengisi Telpon USB Mini Foldable 5V1A Deskripsi Pangisi Pangisi USB Lipat Lipat: Ana macem-macem pilihan plug kanggo 3 pangisi daya telpon USB super fleksibel - plug US / plug plug EU / CA. Ukurane ana 3,3 * 3.3 * 3.3cm yen plug kasebut dipasang, bisa uga pangisi daya USB sing paling cilik. Output max kanggo USB yaiku...

    Hubungi Saiki

  • 5V2100MA Pangisi daya Plancongan Telpon USB Dual USB

    5V2100MA Pangisi daya Plancongan Telpon USB Dual USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2100MA Pangisi daya Plancongan Telpon USB Dual USB 5V2.1A Deskripsi Pangisi Panganggo USB Dual Portable Dual: Pangisi daya lelungan ponsel dual USB iki bisa digawe dadi 5 plug --US / EU / AU / UK / CA. Kanthi dibangun ing IC, proteksi sing akeh banget, proteksi sing panas lan fungsi perlindungan sirkuit cekak bakal...

    Hubungi Saiki

  • Telpon Pengisi Telpon USB Ganti cepet 5V2.1A

    Telpon Pengisi Telpon USB Ganti cepet 5V2.1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Telpon Pengisi Telpon USB Ganti cepet 5V2.1A 5V2.1A Deskripsi Pangisi USB USB Plug AS. Kanthi biji kulit tiruan klasik, warna sing apik lan desain kompak, nggawe pangisi USB plug USB sing bisa dilipat iki dadi bakul sing panas banget ing pasar wolrdwide !! 2 port USB ngidini pangisi daya 2 Piranti USB siji wektu, ora...

    Hubungi Saiki

  • 6USB Meja cerdas cerdas USB Charger 5V6A

    6USB Meja cerdas cerdas USB Charger 5V6A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    6USB Meja cerdas Top Charger Cepet USB 5V6A 6-USB Desk Top Deskripsi Charger: Pangisi daya USB cerdas 6-USB iki kalebu 3 cerdas IC, mula pangisi daya bisa menehi alokasi sing cocog kanggo piranti sampeyan, umpamane, bakal menehi alokasi 2.1-2.4A yen sampeyan ngisi tablet, nalika 1A-1.5A kanggo ponsel cerdas. output...

    Hubungi Saiki

  • Mejo ndhuwur 6 USB Charger 5V10A Smart IC

    Mejo ndhuwur 6 USB Charger 5V10A Smart IC

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Mejo ndhuwur 6 USB Pangisi daya Kanthi Smart IC 5V10A 6 Deskripsi Charger Charger Port: Iku pangisi daya multi USB kanthi ukuran mini super --- 92 * 92 * 27mm kanthi output 50W. Omah sing nggilap, nggawe pangisi daya katon banget lan klasik. Kanthi nggunakake IC, teknologi, pangisi daya bisa menehi alihan sing cocog...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki