Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Pangisi Daya Telpon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pangisi Daya Telpon)

  • 5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro

    5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro 5v 2.1a Dhasar pangisi daya mobil tunggal usb: Pengecas Mobil Mobil Berkelajuan tinggi kanthi Konektor micro-USB minangka kabutuhan saben dina kanggo gampang ngisi daya cepet. Desain konektor micro-USB ngilangi kebutuhan kanggo nyekeli kabel sing kapisah lan menehi port USB...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris Telepon Qc3.0 Pangisi Mobil Dual Usb

    Aksesoris Telepon Qc3.0 Pangisi Mobil Dual Usb

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Aksesoris Telepon Qc3.0 Pangisi Mobil Dual Usb Deskripsi pangisi mobil mobil QC3.0: QC3.0 Dual Port USB USB Pangisi daya portabel yaiku pangisi daya mobil serbaguna kanthi kapabilitas cepet Charge 3.0 sing bisa digunakake kanggo ngisi piranti sampeyan ing wektu apa wae, utamane ing dalan utawa darurat. Teknologi...

    Hubungi Saiki

  • 5V3A Pangisi daya Telpon USB 5V3A

    5V3A Pangisi daya Telpon USB 5V3A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V3A Pangisi daya Telpon USB 5V3A 5V3A Keterangan Pangisi Telpon USB 5V3A: Omah port USB tunggal lan pangisi daya travel nganggo teknologi Smart IC, sampeyan bisa ngisi daya desktop sing trep ing omah lan kantor, lan nggunakake pangisi daya sing padha nalika pindhah menyang tujuan favorit. 1 Port USB Smart sing duwe...

    Hubungi Saiki

  • Ngendi 5V2.1A 2USB Pangisi daya Wisata

    Ngendi 5V2.1A 2USB Pangisi daya Wisata

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2.1A 2USB Pangisi daya Wisata 5V2.1A 2-USB Pangisi daya Pangisi Wisata: 2 pangisi daya USB nganggo teknologi Smart IC, sampeyan bisa ngisi daya desktop sing trep ing omah lan kantor, ngisi daya 2 piranti USB bebarengan. 1 Smart USB Port kanthi output 2.1A sing gedhe, ora ana ing ngendi sampeyan ana utawa carane...

    Hubungi Saiki

  • UK Plug Dual USB Charger USB kanggo usb c

    UK Plug Dual USB Charger USB kanggo usb c

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2.4A UK Plug Dual Pangisi daya Telpon USB 5V2.4A UK Plug Dual USB Pangisi daya Telepon USB: 5V2.4A UK plug pangisi daya telpon USB dual nganggo teknologi Smart IC, sampeyan bisa ngisi daya desktop sing trep ing omah lan kantor, supaya ngisi 2 USB piranti sekaligus. 1 Port USB Smart sing paling dhuwur 2,4A output,...

    Hubungi Saiki

  • 5V1A Argentina Plug USB Pangisi daya Telpon

    5V1A Argentina Plug USB Pangisi daya Telpon

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V1A Argentina Plug USB Pangisi daya Telpon 5V1A 1-USB Telusuran Pangisi daya Pangisi daya: 1-USB Argentina pangisi daya ponsel karo teknologi Smart IC, kanggo ngisi daya telpon sampeyan ing endi wae. Output 5V1A kanggo ngisi daya telpon luwih cepet tinimbang pangisi daya output cilik. Nggawe priksa manawa pangisi...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Wisata Plug EU 5V2.1A

    Pangisi daya Wisata Plug EU 5V2.1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pangisi daya Wisata Plug EU 5V2.1A 5V2.1A Keterangan Pangisi Telpon EU: EU Plug Phone Travel Charger 5V2.1A kanthi teknologi IC sing cerdas, kanggo ngisi telpon sampeyan ing ngendi wae. Output dhuwur - 2.1A kanggo port USB siji. Priksa manawa sampeyan kudu ngisi daya ponsel utawa piranti USB liyane kanthi cepet....

    Hubungi Saiki

  • US Plug 5V2100MA Pangisi daya USB Telpon USB

    US Plug 5V2100MA Pangisi daya USB Telpon USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    US Plug 5V2100MA Pangisi daya USB Telpon USB 5V2100MA Deskripsi Pangisi Telepon Plug AS: US Plug 5V2100MA USB Travel Travel Charger kanthi teknologi IC sing cerdas, menehi pangayoman kanthi overcharging, pangreksan verifikasi lan perlindhungan jarak cendhak kanggo nglindhungi ponsel sampeyan kanthi aman! Output bisa...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Telpon Kanthi Pluger US EU AU UK CA

    Pangisi daya Telpon Kanthi Pluger US EU AU UK CA

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pangisi daya Telpon USB Dual karo Plug AS, EU, AU, UK, CA 5V2.1A Daya Pangisi Dual USB: Ana 5 pilihan plug liyane - plug US / plug plug EU / UK plug / CA plug. Kanthi 2 port USB, sampeyan diijini ngisi daya 2 piranti sekaligus. Lan output total 2.1A cukup aman kanggo ngisi malah 2 tablet sekaligus. Pangisi daya travel...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi Telpon USB Mini Foldable 5V1A

    Pengisi Telpon USB Mini Foldable 5V1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pengisi Telpon USB Mini Foldable 5V1A Deskripsi Pangisi Pangisi USB Lipat Lipat: Ana macem-macem pilihan plug kanggo 3 pangisi daya telpon USB super fleksibel - plug US / plug plug EU / CA. Ukurane ana 3,3 * 3.3 * 3.3cm yen plug kasebut dipasang, bisa uga pangisi daya USB sing paling cilik. Output max kanggo USB yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Telpon USB Mini Super Foldable Dual 5V2.1A

    Pangisi daya Telpon USB Mini Super Foldable Dual 5V2.1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pangisi daya Telpon USB Mini Super Foldable Dual 5V2.1A Deskripsi Pangisi Pangisi Dobel Dual Foldable: Ana 2 pilihan plug beda kanggo pangisi daya telpon USB dobel super mini iki - plug AS lan plug Cina. Ukurane 3,8 * 3.8 * 3.8cm yen plug kasebut dipasang, mini mini sing dirancang banget trep lan nyimpen kamar nalika...

    Hubungi Saiki

  • 5V2100MA Pangisi daya Plancongan Telpon USB Dual USB

    5V2100MA Pangisi daya Plancongan Telpon USB Dual USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2100MA Pangisi daya Plancongan Telpon USB Dual USB 5V2.1A Deskripsi Pangisi Panganggo USB Dual Portable Dual: Pangisi daya lelungan ponsel dual USB iki bisa digawe dadi 5 plug --US / EU / AU / UK / CA. Kanthi dibangun ing IC, proteksi sing akeh banget, proteksi sing panas lan fungsi perlindungan sirkuit cekak bakal...

    Hubungi Saiki

  • Telpon Pengisi Telpon USB Ganti cepet 5V2.1A

    Telpon Pengisi Telpon USB Ganti cepet 5V2.1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Telpon Pengisi Telpon USB Ganti cepet 5V2.1A 5V2.1A Deskripsi Pangisi USB USB Plug AS. Kanthi biji kulit tiruan klasik, warna sing apik lan desain kompak, nggawe pangisi USB plug USB sing bisa dilipat iki dadi bakul sing panas banget ing pasar wolrdwide !! 2 port USB ngidini pangisi daya 2 Piranti USB siji wektu, ora...

    Hubungi Saiki

  • Ad DC Ngowahi Babagan Sumber Daya Ganti

    Ad DC Ngowahi Babagan Sumber Daya Ganti

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    18W Ac Auto Ngalih Adaptor Listrik Daya Elektrik 18W Ac Dc Ngalih Pratelan Listrik Elektrik Adik D : Produk cangkang apik lan adol panas .Iku minangka adaptor daya rega paling apik lan becik kanggo pilihan kanggo peralatan, 12V1.5A adaptor daya LED Lampu / Adaptor Laptop, Akeh pelanggan sing pengin nggunakake...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Daya Penyetor Best kanggo tuku

    Adaptor Daya Penyetor Best kanggo tuku

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    15W Adapter AC lan Penyetor Daya Penyetor 15w AC Supply Lan Dc Supply Power Adaptor D escription: Kita wis nggunakake kualitas paling dhuwur kanggo njamin kualitas kanthi paling apik, 5V3A barang sing ukuran cilik lan ringan, gampang digawa nalika sampeyan mlaku ing macem-macem negara. Iki adaptor port 5V3A USB produk...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor pangisi daya aksesoris 24V0.5A

    Adaptor pangisi daya aksesoris 24V0.5A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor pangisi daya aksesoris 24V0.5A Adaptor pangisi daya aksesoris 24V 0.5A D : Entuk pangisi daya lelungan iki ing ngendi wae .Inggo pangisi daya Telpon bobot entheng lan gampang dienggo utawa nggunakake ing kerjo, chip IC ngerteni baterei sing kebak lan kanthi otomatis ngalih menyang mode saver. Adaptor pangisi...

    Hubungi Saiki

  • 2.1A Pangisi daya USB Dual Kanthi Lampu Malam LED

    2.1A Pangisi daya USB Dual Kanthi Lampu Malam LED

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    2.1A Pangisi daya USB Dual Kanthi Lampu Malam LED Iki pangisi daya telpon USB 5V 2.1A dual sing ngidini sampeyan ngisi daya 2 USB sekaligus; Iki uga lampu wengi ing wayah wengi nalika sampeyan turu. Sampeyan bisa nyetel / ngontrol padhange . Kanthi fungsi 2 ing 1 iki, sampeyan ora perlu tuku lampu wengi! Desain...

    Hubungi Saiki

  • Lelungan adaptor Power 15W AC DC

    Lelungan adaptor Power 15W AC DC

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Perjalanan adaptor daya 15W Ac Seratan D Serat 15W Asuransi Daya Acara Daya makau D

    Hubungi Saiki

  • 4 Pangisi daya Mobil Usb Port

    4 Pangisi daya Mobil Usb Port

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    4 Panganggo Carger Car Usb Ports: Umume produk LED mbutuhake voltase DC utawa saiki sing tetep kanthi otomatis. Dheweke butuh piranti sing bisa ngonversi daya AC mlebu menyang voltase DC sing tepat lan ngatur arus sing mili liwat LED sajrone operasi. Pembalap LED Penyetor Listrik iki bakal ngonversi 120V 60 Hz AC dadi...

    Hubungi Saiki

  • Adapter AC DC 5V1A

    Adapter AC DC 5V1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adapter AC DC 5V1A Desain AC DC Adaptor 5V1A: Produk adaptor daya pabrik kita duwe sertifikasi UL, CE, RoHS, lan FCC. Kita mung nggunakake bagean paling dhuwur, pengiriman Worldwide, Saben produk dites sadurunge bungkusan Affordable.We adol langsung menyang konsumen supaya bisa nampa rega paling apik. kita nampa OEM /...

    Hubungi Saiki

  • 5V2A USB Adaptor adaptor kanggo pangisi daya telpon

    5V2A USB Adaptor adaptor kanggo pangisi daya telpon

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V Katrangan Plug Power Detachable Plugable: Mupangat kanggo milih adaptor daya sing bisa diowahi yaiku amarga plug bisa ngganti menyang negara sing beda sing cocog karo kabutuhan pasar. Iku l ight, ekstra slim, ayu, desain kompak, daya Green, Output Swara pangayoman voltase Swara pangayoman saiki ing 110-200% saka lo...

    Hubungi Saiki

  • daya adaptor daya internasional hs kode 4485

    daya adaptor daya internasional hs kode 4485

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa lampu adaptor daya dipateni nalika dipasang Napa lampu adaptor daya dipateni nalika dipasang katrangan: Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Daya Kanggo CCTV System 24V

    Adaptor Daya Kanggo CCTV System 24V

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung Adaptor Daya Babi macem-macem dihubungake jinis Wall Mount: Panganggone sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ndadekake piranti sing ora dibutuhake kanggo...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya korea kanggo kita amperage sing kurang

    adaptor daya korea kanggo kita amperage sing kurang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    adaptor daya korea kanggo kita kurang gambaran amperase : 9V2A AC DC Ngatur Adaptor Daya 18W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki