Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Pangisi Car Mobil - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pangisi Car Mobil)

  • 2.1A Pangisi daya USB Port tunggal

    2.1A Pangisi daya USB Port tunggal

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    2.1 pangisi daya mobil USB siji Keterangan pangisi mobil port USB port tunggal 2.1A: 2.1 pangisi daya mobil USB siji desain apperance iku ayu lan unik, Kanthi kompatibel karo

    Hubungi Saiki

  • 5V2.1A Adaptor Pangisi Car USB Tunggal

    5V2.1A Adaptor Pangisi Car USB Tunggal

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2.1A USB adaptor pangisi daya USB tunggal 5V 2.1A Keterangan adaptor mobil usb tunggal. Ngisi daya ponsel, iPad, iPod, GPS, MP3 Player utawa piranti Bluetooth. Output 2.1A sing digawe kanthi dhuwur ora mung bisa ngisi iPad, nanging bisa ngisi piranti liyane kanthi luwih cepet tinimbang pangisi mobil 1A. Desain...

    Hubungi Saiki

  • 5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro

    5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro 5v 2.1a Dhasar pangisi daya mobil tunggal usb: Pengecas Mobil Mobil Berkelajuan tinggi kanthi Konektor micro-USB minangka kabutuhan saben dina kanggo gampang ngisi daya cepet. Desain konektor micro-USB ngilangi kebutuhan kanggo nyekeli kabel sing kapisah lan menehi port USB...

    Hubungi Saiki

  • 5v 2.1a Kabel Pangisi Mobil Mobil USB 5v 2.1a

    5v 2.1a Kabel Pangisi Mobil Mobil USB 5v 2.1a

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 2.1A Kabel Pangisi Mobil Mobil USB 5V 2.1A 5v 2.1a Dhasar pangisi daya mobil tunggal usb: Nganggo Pangisi Car 5v 2.1a nganggo Kabel Cahya-USB, sampeyan bisa ngisi iPhone, iPad, utawa iPod sing kompatibel ing dalan kasebut. Pangisi daya pangisi sing trep langsung menyang outlet listrik mobil sampeyan. Duwe kabel...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris Ponsel Nganggo QC3.0 Pangisi Car cepet

    Aksesoris Ponsel Nganggo QC3.0 Pangisi Car cepet

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Aksesoris Ponsel Nganggo QC3.0 Pangisi Car cepet A Pangisi daya pangisi mobil cepet QC3.0: Teknologi Kualitas Cepet Qualcomm 3.0 Teknologi. Ngisi daya piranti sing kompatibel kaping papat luwih cepet tinimbang pangisi standar. Uga kompatibel karo USB-C lan bisa menehi pangisi daya standar

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya cepet Qualcomm Cepet3.0 Pangisi daya mobil Type-C

    Pangisi daya cepet Qualcomm Cepet3.0 Pangisi daya mobil Type-C

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    2.1 Pangisi daya mobil port USB dual Ganti maneh piranti elektronik kayata pamuter MP3, Smartphone lan tablet kalebu iPod, iPhones lan iPads kanthi pangisi daya USB USB Dwi-Port USB. Pangisi daya Car iPod iPod iki ngidini sampeyan ngisi rong piranti USB 2.0 sekaligus. Pangisi daya mobil iki nggawe pangayoman...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Cepet QC 2.0 Pangisi Car USB Micro

    Pangisi daya Cepet QC 2.0 Pangisi Car USB Micro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pangisi daya Cepet QC 2.0 Pangisi Car USB Micro A Keterangan QC2.0 cepet Car pangisi daya: Pangisi daya mobil QC 2.0, gaya mini sing apik karo bunder logam alun, ora bakal ngebuwangake sampeyan, supaya sampeyan bisa nggawa menyang ngendi wae yen gagal kekuwatan piranti nalika nyopir. Daya cepet USB 2.0 ora bakal...

    Hubungi Saiki

  • 5V 4.8A Pangisi daya USB Port Dual USB

    5V 4.8A Pangisi daya USB Port Dual USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 4.8A Pangisi daya USB Port Dual USB 5V 4.8A Keterangan pangisi mobil USB dual : 4.8A port dual ing pangisi daya mobil kanthi teknologi pangisi daya cerdas bisa ngerteni piranti lan kebutuhan sampeyan preduli saka USB sing sampeyan pilih. Reviewer ngonfirmasi bakal ngisi telpon kanthi cepet, ing 3 jam sing wis...

    Hubungi Saiki

  • 5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual

    5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual 5V 3.1A Deskripsi pangisi mobil USB dual : 5V 3.1Amp Dual USB Car Charger ngidini sampeyan ngisi daya loro USB kanthi cepet lan aman. Antarmuka dual port port duwe 5V / 2.1A port pangisi daya USB, becik kanggo piranti sing ngisi daya cepet kayata iPad (kalebu iPad Mini) lan tablet...

    Hubungi Saiki

  • 5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car

    5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car 5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Mobil: Pangisi daya Mobil 5V8.2A QC 2.0 4-USB ngidini sampeyan ngisi daya nganti 4 piranti sekaligus, saka adaptor ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB. Teknologi QC2.0 bakal kanthi...

    Hubungi Saiki

  • 4.8A Pangisi daya Mobil Kanthi 4 Port USB

    4.8A Pangisi daya Mobil Kanthi 4 Port USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    4.8A Pangisi daya Mobil Kanthi 4 Port USB 4.8A Pangisi Car Car: Ana 4 port USB kanggo pangisi daya mobil 4.8A iki, sampeyan bisa ngisi daya 4 piranti USB siji-siji ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB. Bisa digunakake kanggo ngisi 4 piranti sing aktif...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Mobil Dual USB 2pcs QC3.0 port 48W

    Pangisi daya Mobil Dual USB 2pcs QC3.0 port 48W

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pangisi daya Mobil Dual USB 2pcs QC3.0 port 48W Deskripsi Pangisi Car Mobil QC3.0 Dual USB: Minangka pangisi daya mobil paling gedhe ing saindenging jagad - Ana port QC3.0 2pcs, bisa tekan output 36W kanggo saben port tunggal. Yen nggunakake 2 port USB sekaligus, total output bisa tekan 48W! Pancen pangisi daya gedhe...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya cepet 3.0 Pangisi daya USB USB Dual

    Pangisi daya cepet 3.0 Pangisi daya USB USB Dual

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pangisi daya cepet 3.0 Pangisi daya USB USB Dual Deskripsi Pangisi Car Mobil Cepet QC3.0 Dual USB: Iki pangisi daya mobil dual-USB kanthi output 48W gedhe, loro port yaiku QC 3.0 port cepet. Output kanggo saben port USB yaiku 3.6V-6.5V / 3A, 6.5V-9V / 3A, 9V-12V / 3A (36W Max), saengga sampeyan nggunakake mung port...

    Hubungi Saiki

  • Pengecas Mobil Mobil Aluminium QC 3.0 USB

    Pengecas Mobil Mobil Aluminium QC 3.0 USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pengecas Mobil Mobil Aluminium QC 3.0 USB Keterangan Pangisi Mobil Tunggal USB QC3.0: Iki minangka pangisi daya mobil USB tunggal kanthi fungsi pangisi daya QC3.0 kanthi cepet. Output yaiku 3.6V-6.5V / 3A, 6.5V-9V / 2A, 9V-12V / 1.5A, total 18W max.With 18W output, nyimpen Ngisi daya 1 / 2-2 / 3 kanggo telpon / tablet...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Daya Ganda Desktop 14V2A 28W

    Pangisi daya Daya Ganda Desktop 14V2A 28W

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Deskripsi 14V2A Desktop Double Power Charger 28W : Pasokan listrik Ngalih Desktop 14V2A digunakake kanthi wiyar. Yen mantan adaptor sampeyan ora duwe fungsi, sampeyan bisa uga duwe warna 28W 14V / 2A 5.5 * 2.5mm ireng iki minangka ganti sing sampurna. Digawe saka komponen lan papan sirkuit kualitas tinggi, adaptor iki...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Daya Kanggo Baterai Asam-asam 18V3A

    Pangisi daya Daya Kanggo Baterai Asam-asam 18V3A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pangisi daya Daya Kanggo Katrangan Baterai-asam 18V3A : 14V3A Desktop omah baris kaping pindho kanggo Ngalihake daya listrik Nganggo akeh. Yen adaptor mantan ora ana gandhengane, sampeyan bisa uga duwe ireng iki 42W 14V / 3A 5.5 * 2.5mm minangka panggantos sing sampurna. Digawe komponen kualitas lan papan litar,...

    Hubungi Saiki

  • Bisa adaptor daya lan pangisi daya bisa digunakake bebarengan

    Bisa adaptor daya lan pangisi daya bisa digunakake bebarengan

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa adaptor daya lan pangisi daya bisa digunakake bebarengan? Ora, Yen adaptor listrik utawa baixar listrik digunakake kanggo ngisi baterei, yen output voltase du ora cukup gedhe, bakal ana kahanan zhi; Yen voltase output cukup, fluktuasi voltase sithik, resistensi internal kualitas dhuwur, kanthi serius ngrusak urip...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Adaptor AC DC Kanggo Prektor

    Pangisi daya Adaptor AC DC Kanggo Prektor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9V AC kanggo Pangisi daya adaptor DC Power Kanggo Prektor katrangan: Daya Adaptor minangka peralatan elektronik portebel lan elektronik elektronik Penyetor listrik, umume kasusun saka cangkang, trafo, induktor, kapasitansi, IC kontrol, papan PCB lan komponen liyane. Apa adapter daya: Umumé, adapter daya ora iku trafo...

    Hubungi Saiki

  • Kepiye cara kanggo Pangisi daya baterei litium

    Kepiye cara kanggo Pangisi daya baterei litium

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kepiye cara kanggo Pangisi daya baterei litium: Pangisi daya kasebut kudu mlaku pas karo baterei sing wis dikandhani. Yen pangisi daya kasebut digunakake ing baterei litium lan ngidini bathi nikel-logam utawa bathi nikel-cadmium, baterei ora bakal kebak lan wektu kerja bakal suda. Yen pangisi daya kerjane ing negara...

    Hubungi Saiki

  • Ngoper pangisi daya baterei Penyetor Listrik Pasokan Daya

    Ngoper pangisi daya baterei Penyetor Listrik Pasokan Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngoper daya Pangisi daya baterei Litium Penyetor Daya katrangan: Pangisi daya baterei litium minangka pangisi daya sing dirancang khusus kanggo ngisi daya baterei lithium ion. Baterei ion Lithium duwe syarat sing dhuwur kanggo pangisi daya lan butuh sirkuit perlindungan. Mula, pangisi daya baterei litium biasane duwe...

    Hubungi Saiki

  • 15V 3A Adaptor Plug AC Plancar AC

    15V 3A Adaptor Plug AC Plancar AC

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Keterangan adaptor Plug AC 15V 3A sing dipasang : 15V3A AC DC Ngowahi Daya Adaptor 45W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk drive, Produk Audio &

    Hubungi Saiki

  • Bedane lan hubungan antarane adaptor lan pangisi daya

    Bedane lan hubungan antarane adaptor lan pangisi daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Bedane antara adaptor daya lan pangisi daya: Adaptor daya minangka trafo, rectifier lan voltase konverter listrik, output kasebut dc, yen ana kekuwatan bisa dingerteni minangka pasokan tenaga sing kurang tekanan, pangisi daya biasane nuduhake sawijining arus ganti kanthi murah peralatan dc voltase, interior kalebu...

    Hubungi Saiki

  • Kepiye carane ngukur saiki pasokan listrik?

    Kepiye carane ngukur saiki pasokan listrik?

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kepiye carane ngukur saiki pasokan listrik? Gunakake satelit multimeter gratis kanggo tutul titik siji ing papan . Banjur nggunakake driji nganggo foil obah ing komponen sing ndemek bagean kasebut. Mangkono sampeyan bakal nutupi wilayah luwih cepet lan yen sampeyan krungu suara bip multimeter - sampeyan wis nemokake...

    Hubungi Saiki

  • Kepiye carane nggawe sumber daya PCB?

    Kepiye carane nggawe sumber daya PCB?

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kepiye carane nggawe sumber daya PCB? Input saka IC yaiku saka adaptor 12V sing diisi liwat Jack Larangan DC . Kanggo ngilangi ruwet, kita nggunakake kapasitor 1uF ing bagian input lan kapasitor 0.1uF ing bagean output. Tegangan voltase output 5V

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki