Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Pangisi Car Mobil - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pangisi Car Mobil)

  • 2.1A Pangisi daya USB Port tunggal

    2.1A Pangisi daya USB Port tunggal

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    2.1 pangisi daya mobil USB siji Keterangan pangisi mobil port USB port tunggal 2.1A: 2.1 pangisi daya mobil USB siji desain apperance iku ayu lan unik, Kanthi kompatibel karo

    Hubungi Saiki

  • 5V2.1A Adaptor Pangisi Car USB Tunggal

    5V2.1A Adaptor Pangisi Car USB Tunggal

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V2.1A USB adaptor pangisi daya USB tunggal 5V 2.1A Keterangan adaptor mobil usb tunggal. Ngisi daya ponsel, iPad, iPod, GPS, MP3 Player utawa piranti Bluetooth. Output 2.1A sing digawe kanthi dhuwur ora mung bisa ngisi iPad, nanging bisa ngisi piranti liyane kanthi luwih cepet tinimbang pangisi mobil 1A. Desain...

    Hubungi Saiki

  • 5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro

    5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5v 2.1a Pangisi Mobil Kanthi Kabel Mikro 5v 2.1a Dhasar pangisi daya mobil tunggal usb: Pengecas Mobil Mobil Berkelajuan tinggi kanthi Konektor micro-USB minangka kabutuhan saben dina kanggo gampang ngisi daya cepet. Desain konektor micro-USB ngilangi kebutuhan kanggo nyekeli kabel sing kapisah lan menehi port USB...

    Hubungi Saiki

  • 5v 2.1a Kabel Pangisi Mobil Mobil USB 5v 2.1a

    5v 2.1a Kabel Pangisi Mobil Mobil USB 5v 2.1a

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 2.1A Kabel Pangisi Mobil Mobil USB 5V 2.1A 5v 2.1a Dhasar pangisi daya mobil tunggal usb: Nganggo Pangisi Car 5v 2.1a nganggo Kabel Cahya-USB, sampeyan bisa ngisi iPhone, iPad, utawa iPod sing kompatibel ing dalan kasebut. Pangisi daya pangisi sing trep langsung menyang outlet listrik mobil sampeyan. Duwe kabel...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris Ponsel Nganggo QC3.0 Pangisi Car cepet

    Aksesoris Ponsel Nganggo QC3.0 Pangisi Car cepet

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Aksesoris Ponsel Nganggo QC3.0 Pangisi Car cepet A Pangisi daya pangisi mobil cepet QC3.0: Teknologi Kualitas Cepet Qualcomm 3.0 Teknologi. Ngisi daya piranti sing kompatibel kaping papat luwih cepet tinimbang pangisi standar. Uga kompatibel karo USB-C lan bisa menehi pangisi daya standar

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya cepet Qualcomm Cepet3.0 Pangisi daya mobil Type-C

    Pangisi daya cepet Qualcomm Cepet3.0 Pangisi daya mobil Type-C

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    2.1 Pangisi daya mobil port USB dual Ganti maneh piranti elektronik kayata pamuter MP3, Smartphone lan tablet kalebu iPod, iPhones lan iPads kanthi pangisi daya USB USB Dwi-Port USB. Pangisi daya Car iPod iPod iki ngidini sampeyan ngisi rong piranti USB 2.0 sekaligus. Pangisi daya mobil iki nggawe pangayoman...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Cepet QC 2.0 Pangisi Car USB Micro

    Pangisi daya Cepet QC 2.0 Pangisi Car USB Micro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Pangisi daya Cepet QC 2.0 Pangisi Car USB Micro A Keterangan QC2.0 cepet Car pangisi daya: Pangisi daya mobil QC 2.0, gaya mini sing apik karo bunder logam alun, ora bakal ngebuwangake sampeyan, supaya sampeyan bisa nggawa menyang ngendi wae yen gagal kekuwatan piranti nalika nyopir. Daya cepet USB 2.0 ora bakal...

    Hubungi Saiki

  • 5V 4.8A Pangisi daya USB Port Dual USB

    5V 4.8A Pangisi daya USB Port Dual USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 4.8A Pangisi daya USB Port Dual USB 5V 4.8A Keterangan pangisi mobil USB dual : 4.8A port dual ing pangisi daya mobil kanthi teknologi pangisi daya cerdas bisa ngerteni piranti lan kebutuhan sampeyan preduli saka USB sing sampeyan pilih. Reviewer ngonfirmasi bakal ngisi telpon kanthi cepet, ing 3 jam sing wis...

    Hubungi Saiki

  • 5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual

    5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 3.1A USB Pangisi daya USB Dual 5V 3.1A Deskripsi pangisi mobil USB dual : 5V 3.1Amp Dual USB Car Charger ngidini sampeyan ngisi daya loro USB kanthi cepet lan aman. Antarmuka dual port port duwe 5V / 2.1A port pangisi daya USB, becik kanggo piranti sing ngisi daya cepet kayata iPad (kalebu iPad Mini) lan tablet...

    Hubungi Saiki

  • 5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car

    5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Car 5V8.2A QC 2.0 4-USB Pangisi daya Mobil: Pangisi daya Mobil 5V8.2A QC 2.0 4-USB ngidini sampeyan ngisi daya nganti 4 piranti sekaligus, saka adaptor ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB. Teknologi QC2.0 bakal kanthi...

    Hubungi Saiki

  • 4.8A Pangisi daya Mobil Kanthi 4 Port USB

    4.8A Pangisi daya Mobil Kanthi 4 Port USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 3000 Piece/Pieces

    4.8A Pangisi daya Mobil Kanthi 4 Port USB 4.8A Pangisi Car Car: Ana 4 port USB kanggo pangisi daya mobil 4.8A iki, sampeyan bisa ngisi daya 4 piranti USB siji-siji ing mobil sampeyan. Pangisi daya mobil kompatibel karo kabeh smartphone lan tablet kanthi sambungan USB. Bisa digunakake kanggo ngisi 4 piranti sing aktif...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Mobil Dual USB 2pcs QC3.0 port 48W

    Pangisi daya Mobil Dual USB 2pcs QC3.0 port 48W

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pangisi daya Mobil Dual USB 2pcs QC3.0 port 48W Deskripsi Pangisi Car Mobil QC3.0 Dual USB: Minangka pangisi daya mobil paling gedhe ing saindenging jagad - Ana port QC3.0 2pcs, bisa tekan output 36W kanggo saben port tunggal. Yen nggunakake 2 port USB sekaligus, total output bisa tekan 48W! Pancen pangisi daya gedhe...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya cepet 3.0 Pangisi daya USB USB Dual

    Pangisi daya cepet 3.0 Pangisi daya USB USB Dual

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pangisi daya cepet 3.0 Pangisi daya USB USB Dual Deskripsi Pangisi Car Mobil Cepet QC3.0 Dual USB: Iki pangisi daya mobil dual-USB kanthi output 48W gedhe, loro port yaiku QC 3.0 port cepet. Output kanggo saben port USB yaiku 3.6V-6.5V / 3A, 6.5V-9V / 3A, 9V-12V / 3A (36W Max), saengga sampeyan nggunakake mung port...

    Hubungi Saiki

  • Pengecas Mobil Mobil Aluminium QC 3.0 USB

    Pengecas Mobil Mobil Aluminium QC 3.0 USB

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kothak PP / Kertas PP

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pengecas Mobil Mobil Aluminium QC 3.0 USB Keterangan Pangisi Mobil Tunggal USB QC3.0: Iki minangka pangisi daya mobil USB tunggal kanthi fungsi pangisi daya QC3.0 kanthi cepet. Output yaiku 3.6V-6.5V / 3A, 6.5V-9V / 2A, 9V-12V / 1.5A, total 18W max.With 18W output, nyimpen Ngisi daya 1 / 2-2 / 3 kanggo telpon / tablet...

    Hubungi Saiki

  • Cara adaptor daya Watts kanggo konverter

    Cara adaptor daya Watts kanggo konverter

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cara adaptor daya Watts kanggo konverter Cara adaptor daya Watts kanggo deskripsi konverter : 12V5A Meja Penyetor sumber Ngalih digunakake. Yen adaptor mantan sampeyan gagal, sampeyan bisa uga duwe 460W 12V / 5A 5.5 * 2.5mm * iki minangka panggantos sing sampurna. Digawe komponen kualitas lan papan litar, adaptor iki...

    Hubungi Saiki

  • Kepiye cara ndandani adaptor ACku ora dingerteni

    Kepiye cara ndandani adaptor ACku ora dingerteni

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kepiye cara ndandani adaptor ACku ora dingerteni Kepiye cara ndandani adaptor AC ora diakoni : Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo sumber daya...

    Hubungi Saiki

  • Apa sing sampeyan lakoni nalika pangisi kamera mandheg mlaku

    Apa sing sampeyan lakoni nalika pangisi kamera mandheg mlaku

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa sing sampeyan lakoni nalika pangisi kamera mandheg mlaku Apa sing sampeyan lakoni nalika pangisi kamera mandheg nggunakake kabel : Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan...

    Hubungi Saiki

  • 9V 1A Daya Pangisi Daya Certified UL

    9V 1A Daya Pangisi Daya Certified UL

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9V 1A Daya Pangisi Daya Certified UL Pangisi Adaptor AS Kanggo Router 9V 1A : Kanthi ukuran omah 66 * 27 * 37mm, 20% luwih cilik lan luwih entheng tinimbang omah umum ing pasar. Kita bisa mbantu ngirit biaya pangiriman lan papan panyimpenan. Sertifikat kita kanggo pangisi daya tembok 9V 1000MA AS iki kalebu IEC62368...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Adapter Brasil Kanggo diffuser Aromaterapi

    Pangisi daya Adapter Brasil Kanggo diffuser Aromaterapi

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pangisi daya Adapter Brasil Kanggo diffuser Aromaterapi Adapter Power Brasil 24V 0.5A Kanggo diffuser Aromaterapi : Penyambung daya 24V 0.5A minangka diffuser aromaterapi sing cocog, diffuser khusus kanthi kapasitas cilik ing 1L. Kanthi desain omah lan mini sing kompak, sampeyan bakal bisa ngirit luwih akeh ruangan...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Australia Kanggo Penyebaran Aromaterapi

    Pangisi daya Australia Kanggo Penyebaran Aromaterapi

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pangisi daya Australia Kanggo Penyebaran Aromaterapi Adaptor Australia 24V 0.5A Kanggo Penyebaran Aromaterapi : Adaptor daya 24V 0.5A minangka diffuser aromaterapi sing cocog, rovides, diffuser khusus kanthi kapasitas cilik ing 1L. Kanthi desain omah lan mini sing kompak, sampeyan bakal bisa ngirit luwih akeh ruangan...

    Hubungi Saiki

  • 24V 4A 96W-100W Pangisi daya Penyetor

    24V 4A 96W-100W Pangisi daya Penyetor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    24V 4A 96W-100W Pangisi daya Penyetor 24V 4A AC DC Ngalihake Pangisi daya Pangisi daya listrik: Input: 100-240V 50-60HZ Output: 24V 4A 96W Kabel DC: 1.2M /1.5M/1.8M/3M/5M lsp. Nyambung: 5.5 * 2.5mm / 5.5 * 2.1mm lsp. Werna: Ireng / Putih Paket: Kertas kertas Sertifikat: CB / UL / FCC / GS / CE / CCC / ROHS / REACH...

    Hubungi Saiki

  • 24V 4.17A 100W Pangisi daya adaptor AC DC DC

    24V 4.17A 100W Pangisi daya adaptor AC DC DC

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    24V 4.17A 100W Pangisi daya adaptor AC DC DC 24V4.17A Meja Power adaptor UL62368 Parameter: Input: 100-240V 50-60HZ Output: 24V 4.17A 100W Kabel DC: 1.2M /1.5M/1.8M/3M/5M lsp. Nyambung: 5.5 * 2.5mm / 5.5 * 2.1mm lsp. Werna: Ireng / Putih Paket: Kertas kertas Sertifikat: CB / UL / FCC / GS / CE / CCC / ROHS / REACH...

    Hubungi Saiki

  • 16V Pangisi Batré 16V 3A Kanthi UL

    16V Pangisi Batré 16V 3A Kanthi UL

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    16V 3A Pangisi daya Batré Kanthi katerangan UL: Sampeyan bisa digawe menyang jinis témbok gunung utawa jinis meja ndhuwur-sing cocog. Desain saiki sing tetep bisa digunakake kanggo produk baterei. Ketemu IEC / UL / GS 62368,60950 lan standar safety 60065. Yen jinis gunung tembok, plug AC iki kasedhiya: US / CN / Japan...

    Hubungi Saiki

  • 19V 0.6A Pangisi daya Kanggo Pembersih Vakum Robot

    19V 0.6A Pangisi daya Kanggo Pembersih Vakum Robot

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    19V 0.6A Pangisi daya Kanggo Pembersih Vakum Robot 19V 0.6A Robot Vacuum Cleaner Charger Parameter: Input: 100-240V 50-60HZ Output: 19V 0.6A 11.4W Kabel DC: 1.2M /1.5M/1.8M/3M/5M lsp. Nyambung: 5.5 * 2.5mm / 5.5 * 2.1mm lsp. Werna: Ireng / Putih Paket: Kertu PP / kertas Efisiensi: DOE VI Sertifikat: CB / UL / ETL /...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki