Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Ngatur Adaptor Listrik - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Ngatur Adaptor Listrik)

  • macbook sambungan kabel daya adaptor

    macbook sambungan kabel daya adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    48v Pangisi daya Baterai 2.5a Ngatur Adaptor Listrik 48v 2.5a sumber daya Katrangan: 120W 48V2.5A CHARGER BATTERY Input AC Universal (jangkauan) Ukuran: 140 * 60.5 * 34.5mm (L'W'H ') Detail cepet:

    Hubungi Saiki

  • 5V7A Suplai Omah Omah Nyaring Daya

    5V7A Suplai Omah Omah Nyaring Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    5V 7A nggunakake kluwarga suplai daya desktop 5V7A katrangan sumber daya ngalih : 1. Kanthi jumlah voltase input universal 100-240 Vac 50 / 60Hz 0.5A, iku soket AC C6 / C8 / C14 bisa memenuhi syarat sampeyan beda ing negara liya. 2. 5V7A Power Adapter bisa digunakake ing produk sing beda, kayata lampu LED, Audio lan...

    Hubungi Saiki

  • Daya Penyetor Luwih Daya 48V0.625A

    Daya Penyetor Luwih Daya 48V0.625A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Daya Penyetor Luwih Daya 48V0.625A Daya Penyetor Luwih Daya 48V0.625A katrangan: Adaptor daya bisa digunakake ing pirang-pirang produk elektronik, kayata komputer panel, kamera CCTV, massager, router, dll, kanggo alat trafo

    Hubungi Saiki

  • 100-240Vac Adaptor Input DC Univesal DC 16VA

    100-240Vac Adaptor Input DC Univesal DC 16VA

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Input 100-240Vac Transformer Daya 16V2A AC / DC Ngatur Input 100-240Vac Transformer Daya 16V2A AC / DC Ngalih Es: D : Adaptor daya desktop duwe macem-macem, kayata peralatan seri ITE, produk elektronik kosummer, peralatan omah, produk

    Hubungi Saiki

  • Universal AC / DC 18V4.5A Ngatur adaptor Bekalan Daya

    Universal AC / DC 18V4.5A Ngatur adaptor Bekalan Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Universal AC / DC 18V4.5A Ngatur adaptor Bekalan Daya Universal AC / DC 18V4.5A Ngalih adaptor Penyetor Daya Komen: Adaptor daya universal 100-240Vac bisa digunakake ing saindenging jagad, komponen elektronik sing berkualitas nggawe adaptor listrik dadi luwih efisien ing wektu sing suwe, lan bisa uga, sampeyan bisa...

    Hubungi Saiki

  • Perangkat Lunak DC DC 18V2.22A adaptor Daya Desktop

    Perangkat Lunak DC DC 18V2.22A adaptor Daya Desktop

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Perangkat Lunak DC DC 18V2.22A adaptor Daya Desktop Perangkat Lunak DC DC 18V2.22A adaptor Penyetor Daya desktop: Adaptor daya JYH minangka efisiensi lan alat trafo kinerja dhuwur. Nggunakake komponen materi lan elektronik sing apik, nggawe produk luwih apik tinimbang liyane. Output 18V2.22A, input universal...

    Hubungi Saiki

  • Universal 100Vac-240Vac 20V3A adaptor Power Desktop

    Universal 100Vac-240Vac 20V3A adaptor Power Desktop

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Universal 100Vac-240Vac 20V3A adaptor Power Desktop Universal 100Vac-240Vac 20V3A Desktop Adaptor Daya Katrangan: Adaptor daya desktop seri JYH 20V nyukupi input 100Vac-240Vac universal, 20v3a, output angka 60w. Duwe macem-macem ciri, kayata linuwih, swara kurang, tenaga energi lan jam kerja dawa lan sapiturute 1.2M...

    Hubungi Saiki

  • Output Tunggal 20V4.5A Adaptor Daya Listrik

    Output Tunggal 20V4.5A Adaptor Daya Listrik

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Output Tunggal 20V4.5A Adaptor Daya Listrik Output Tunggal 20V4.5A Penyetor Daya Daya desktop: JYH 20V seri adaptor daya desktop, dirating output 4.5a, input universal 100Vac- 240Vac. Bisa ditrapake kanggo akeh peralatan elektronik, kayata massager elektronik, cctv, LED monitor, peralatan medis lan liya-liyane, output...

    Hubungi Saiki

  • 5V adaptor Penyetokan Daya Ngalih

    5V adaptor Penyetokan Daya Ngalih

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V Ngalih daya Penyetor Daya Daya 5: Iku l ight, ekstra slim, ayu, desain kompak, daya Green, Output Swara pangayoman voltase Swara pangayoman saiki ing 110-200% saka lo lan Auto-Recovery Elektronik pangayoman short circuit Suhu operasi 0 ~ 40 ℃ Konveksi gratis Kelembapan operasi 10-80% RH Non Condensing Tingkat...

    Hubungi Saiki

  • Mesin POS 12V 1.5A Ngatur Adaptor Listrik

    Mesin POS 12V 1.5A Ngatur Adaptor Listrik

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Mesin POS 12V 1.5A Ngatur Adaptor Listrik Katrangan: Iki 12v 1.5a adaptor daya output tunggal, tenaga output 18w, kanggo nuntut akeh produk elektronik wattage rendah. Adaptor daya iki nduweni kinerja sing apik, kayata umur kerja sing dawa, swara kurang, ora nganggo tenaga listrik sing kurang, kurang suhu sing...

    Hubungi Saiki

  • 15V 1500ma AC DC Ngatur Ganti Daya

    15V 1500ma AC DC Ngatur Ganti Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    15V 1500ma Adapter adaptor Penyetor Listrik 15V 1500ma adaptor Ngalih Daya D D Serat: 12V1.5A aku regane rega adaptor listrik kualitas apik lan becik kanggo pilihan kanggo peralatan, 12V1.5A adaptor daya LED Lampu Adaptor LED, Akeh pelanggan pengin nggunakake barang-barang iki kanggo adaptor LED, uga gunakake kanggo...

    Hubungi Saiki

  • 12V 3A 36W adaptor Ngalih Daya

    12V 3A 36W adaptor Ngalih Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12V 3A 36W adaptor Ngalih Daya Katrangan Adapter Power Power 12V 3A 36W ITE : 12V3A AC DC Ngatur Adaptor Daya 36W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Duwe 48V Power Adapter Jerman

    Duwe 48V Power Adapter Jerman

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Duwe 48V Power Adapter Jerman Ing endi katrangan 48V Power Adapter Jerman : 16V3A Meja Penyetor sumber Ngalih digunakake. Yen adaptor mantan ora ana gandhengane, sampeyan bisa uga duwe 48W 12V / 5A 5.5 * 2.5mm * ireng iki minangka panggantos sing sampurna. Digawe komponen kualitas lan papan litar, adaptor iki tetep...

    Hubungi Saiki

  • 12V1A 24V0.5A 12W Ngoper Adaptor Lambang IEC62368

    12V1A 24V0.5A 12W Ngoper Adaptor Lambang IEC62368

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12V1A 24V0.5A 12W Ngoper Adaptor Lambang IEC62368 12V1A 24V0.5A 12W Bekalan Daya : Pasokan listrik 12W IEC62368 kalebu 12V 1A, 20V 0.6A, 24V 0.5A dll. Kabeh mau tundhuk karo standar safety IEC62368, UL62368, GS62368. Pangisi daya tembok 12W kalebu plug Cina, plug US, plug Jepang, plug Taiwan, plug EU, plug Brazil,...

    Hubungi Saiki

  • AC DC Adaptor Listrik 12V 5A 60W Kanggo Kamera CCTV

    AC DC Adaptor Listrik 12V 5A 60W Kanggo Kamera CCTV

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    AC DC Adaptor Listrik 12V 5A 60W Kanggo Kamera CCTV : Product Name: AC/DC Power Supply Adapter Input Voltage: AC

    Hubungi Saiki

  • 5 Volt 2A plug Power Adaptor Internasional

    5 Volt 2A plug Power Adaptor Internasional

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5 Volt 2A Daya adaptor katrangan: Adapter adaptor daya plug, bisa dipasang ing jagad ac plug, 30w tembok 12v 2.5a 2500ma ac dc adaptor daya tela karo kabeh kita bisa dicopot, Kita Pabrik OEM. 5 Volt 2A Daya adaptor : Input AC 100-240Vac Output: 5 VDC 2A Tes voltase 100% dhuwur, tes tuwa 100%, pamriksa 100% lengkap...

    Hubungi Saiki

  • daya adaptor daya internasional hs kode 4485

    daya adaptor daya internasional hs kode 4485

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa lampu adaptor daya dipateni nalika dipasang Napa lampu adaptor daya dipateni nalika dipasang katrangan: Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Daya Kanggo CCTV System 24V

    Adaptor Daya Kanggo CCTV System 24V

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung Adaptor Daya Babi macem-macem dihubungake jinis Wall Mount: Panganggone sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ndadekake piranti sing ora dibutuhake kanggo...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya korea kanggo kita amperage sing kurang

    adaptor daya korea kanggo kita amperage sing kurang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    adaptor daya korea kanggo kita kurang gambaran amperase : 9V2A AC DC Ngatur Adaptor Daya 18W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Napa lampu adaptor listrik mati nalika dipasang

    Napa lampu adaptor listrik mati nalika dipasang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa lampu adaptor listrik mati nalika dipasang Napa lampu adaptor listrik mati nalika dipasang katrangan: Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC mung...

    Hubungi Saiki

  • Napa laptop adaptor daya ora bisa digunakake

    Napa laptop adaptor daya ora bisa digunakake

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa daya adaptor laptop ora bisa digunakake: Napa laptop adaptor daya ora bisa digunakake katrangan: Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen tenaga internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo...

    Hubungi Saiki

  • 18V 2000A Daya Gampang Plug adaptor

    18V 2000A Daya Gampang Plug adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    18V 2000A Daya Gampang Plug adaptor 18V 2000Ma Daya Ganti Plug daya Plancar : 18V2A AC DC Ngoper Adaptor Daya 36W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020

    Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020 Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020 katrangan: Pabrik kita wis Ngajual jutaan produk adaptor listrik barang iki kanggo lampu LED, wiwit diwiwiti-Saben produk saben UL, CE, RoHS, lan FCC sertifikat. Kita mung nggunakake bagean kualitas paling dhuwur, Pengiriman...

    Hubungi Saiki

  • Napa panas daya adaptor

    Napa panas daya adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa panas daya adaptor Napa panas daya adaptor katrangan: Pabrik kita wis Ngajual jutaan produk adaptor listrik barang iki kanggo lampu LED, wiwit diwiwiti-Saben produk saben UL, CE, RoHS, lan FCC sertifikat. Kita mung nggunakake bagean kualitas paling dhuwur, Pengiriman Worldwide-Saben produk diuji sadurunge...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki