Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Daya Bekasi Ing Tv - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Daya Bekasi Ing Tv)

  • 12V laptop ac dc adaptor

    12V laptop ac dc adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12V laptop ac dc adaptor Katrangan adaptor 12V laptop ac dc : Barang-barang 12V2A iki populer kanggo para pelanggan, dibangun kanthi input / output nglindhungi perlindungan voltase, input / output kanggo pangayoman saiki, nglindhungi suhu, nglindhungi proteksi cekak, Yaiku, ekstra ramping, ramping, desain kompak, Ijo...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya sing dihubungake kanggo Perancis

    Adaptor daya sing dihubungake kanggo Perancis

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor daya sing dihubungake kanggo Perancis Colok adaptor listrik sing endi kanggo katrangan Prancis: Panganggone pasokan listrik eksternal ngidini portabilitas peralatan sing didhukung nganggo daya utuh utawa batere tanpa komponen listrik internal sing ditambahake, lan ora prelu ngasilake peralatan kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya kanggo macbook pro

    Adaptor daya kanggo macbook pro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor daya kanggo macbook pro D escription: Cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu:Mobile, Piranti,Printer, LED , Set-top-box,ADSL,Hard disk drive,Produk audio & Video, alat rumah tangga lan liya-liyane. Kita bisa nyedhiyakake

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya depot adaptor daya kanggo xps dell

    Adaptor daya depot adaptor daya kanggo xps dell

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Deskripsi adaptor daya adaptor daya dell xps 13 : 12V5A Desktop Power Supply ngoper digunakake kanthi wiyar. Yen mantan adaptor sampeyan ora duwe fungsi, sampeyan bisa uga duwe warna 460W 12V / 5A 5.5 * 2.5mm minangka pengganti sing sampurna. Digawe saka komponen lan papan sirkuit kualitas tinggi, adaptor iki...

    Hubungi Saiki

  • Konektor adaptor daya jinis australia menyang Jepang

    Konektor adaptor daya jinis australia menyang Jepang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Konektor adaptor daya jinis australia menyang jepang D escription: Cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Mobile, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk drive, Produk audio & Video, alat rumah tangga

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya cilik desain cilik

    Adaptor daya cilik desain cilik

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor daya cilik desain cilik katrangan: Saben adaptor AC duwe rating daya tartamtu, diukur kanthi volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing mburi ora universal, adaptor AC mung bisa digunakake karo piranti kanthi syarat lan konektor sing padha....

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya sing bisa diijolake 36W 12V3A

    Adaptor daya sing bisa diijolake 36W 12V3A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya sing Bisa Diijolake Kanggo deskripsi denmark : Adaptor daya plug sing bisa diijolake , plug ac sing bisa dicopot ing saindenging jagad , adaptor pasokan listrik 30w tembok 12v 3000A ac dc kanthi adaptor sing bisa dicopot, kita OEM. Label ing sumber daya listrik bisa uga dudu pandhuan dipercaya kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya apa sing dibutuhake ing Jepang

    Adaptor daya apa sing dibutuhake ing Jepang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa adaptor daya sing dibutuhake ing deskripsi Jepang: Panganggone pasokan listrik eksternal ngidini portabilitas peralatan sing didhukung nganggo listrik utawa batere tanpa komponen listrik internal sing ditambahake, lan ora prelu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo sumber daya sing wis ditemtokake;...

    Hubungi Saiki

  • Apa desktop Power Adaptor versi 18W ing Hongaria

    Apa desktop Power Adaptor versi 18W ing Hongaria

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa desktop Power Adaptor versi 18W ing Hongaria katrangan: Adaptor daya produk sing digunakake kanggo cahya, telpon, aroma Diffuser, Humidifier Aroma lsp. Produk adapter Power 12W nduweni sertifikasi UL, CE, RoHS, lan FCC. Kita mung nggunakake bagean kualitas paling dhuwur, Pengiriman ing saindenging jagad, Saben...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya New Zealand Plug

    Adaptor daya New Zealand Plug

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor daya Plug New Zealand katrangan: 12V5A Desktop Power Supply ngoper digunakake kanthi wiyar. Yen adaptor sampeyan wis ora aktif, Kanthi persetujuan keamanan sing lengkap lan efisiensi dhuwur, adaptor daya eksternal dirancang supaya produk sampeyan bisa mlaku ing kinerja paling dhuwur lan tundhuk karo peraturan...

    Hubungi Saiki

  • 12V 3.33A Pasokan Daya Ngalih Desktop 40W

    12V 3.33A Pasokan Daya Ngalih Desktop 40W

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Deskripsi Power Supply Switch 12V 3.33A 40W : 12V3.33A Desktop sumber daya Switching digunakake kanthi wiyar. Yen mantan adaptor sampeyan ora duwe fungsi, sampeyan bisa uga duwe warna 40W 12V / 3.33A 5.5 * 2.5mm kanthi ireng minangka pengganti sing sampurna. Digawe saka komponen lan papan sirkuit kualitas tinggi,...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor utawa adaptor Ing Inggris 15V1A

    Adaptor utawa adaptor Ing Inggris 15V1A

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Katrangan Adaptor Daya AC : Item iki duwe cara Plug & Play sing beda, desain ringan lan kompak, kompatibel karo output US AC Wall, kalebu sekring kanggo nglindhungi piranti sing nyambung. Tetep dadi gampang. Pangisi daya cepet ing adaptor daya USB tembok iki ngidini sampeyan ngisi daya nganti 2 piranti sekaligus...

    Hubungi Saiki

  • 36W Adaptor Daya Kanthi Pasokan Serep Baterai

    36W Adaptor Daya Kanthi Pasokan Serep Baterai

    • Brand: OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    36W Adaptor Daya Kanthi Keterangan Serep Baterai: Adaptor listrik 16volt AC minangka bagean panggantos sing digunakake karo Spectra S1, Spectra S2 lan Spectra 9 Plus. Kompatibel karo toko US / EU / AU / UK. ngemot nomer seri lan kita bisa menehi saran kanggo sampeyan. 36W Adaptor Daya Kanthi Serep Batere Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • 18W AC DC Switching Power CE Adaptor Bersertifikat

    18W AC DC Switching Power CE Adaptor Bersertifikat

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    18W AC DC Switching Power CE Certified Adaptor D escription: Barang iki produk sing adol panas, yen wis entuk CEC / DoE level VI / NRCan / UL / CUL / FCC / CE / GS / CB / KC / PSE / SAA / KC / IRAM Certified, iku rega adaptor daya berkualitas apik lan pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan, adaptor catu daya...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Pasokan Daya Ngalih Ac Dc

    Adaptor Pasokan Daya Ngalih Ac Dc

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    18W Ac Dc Switching Power Supply Adaptor Listrik D escription: Produk cangkang lan adol panas sing apik. Adaptor daya paling apik lan pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan, 12V1.5A adaptor lampu LED Lampu / Adaptor Laptop, Akeh pelanggan pengin nggunakake barang iki kanggo adaptor LED, uga digunakake kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Wall mount Ac Dc Adaptor Ngalih Pasokan Daya

    Wall mount Ac Dc Adaptor Ngalih Pasokan Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    15V 1500ma Ac Adc Adapter Ngalih Power Supply D escription : 12V1.5A aku regane adaptor daya berkualitas apik lan pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan, Adaptor catu daya 12V1.5A Lampu LED / Adaptor Laptop, Akeh pelanggan pengin nggunakake barang iki kanggo adaptor LED, uga digunakake kanggo telpon / Adaptor...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Konektor Suplai Daya online

    Adaptor Konektor Suplai Daya online

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Konektor Suplai Daya online D escription: Minangka pilihan sing cocog kanggo peralatan sing kudu diowahi kanthi voltase . 12V1.25A adaptor catu daya LED Adaptor / Laptop Adaptor, Akeh pelanggan pengin nggunakake item iki kanggo adaptor LED, uga nggunakake kanggo adaptor pangisi daya bank listrik / loptop,...

    Hubungi Saiki

  • Travel Adaptor Daya Travel kmart

    Travel Adaptor Daya Travel kmart

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Travel Adaptor Power Adaptor kmart katrangan: 9V2A item kanggo digunakake liwat luwih saka 150 countryies, iku beda jenis swiched Soket Koleksi kanggo milih: EU, US, UK, AU, KC, PSE, Indaia, Argentina, Brasil, Afrika Kidul dll plug. Iki digawe ing adaptor cina, panggunaan universal kanggo pasokan LED, yaiku desain...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya Daya Ganda Desktop 14V2A 28W

    Pangisi daya Daya Ganda Desktop 14V2A 28W

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Deskripsi 14V2A Desktop Double Power Charger 28W : Pasokan listrik Ngalih Desktop 14V2A digunakake kanthi wiyar. Yen mantan adaptor sampeyan ora duwe fungsi, sampeyan bisa uga duwe warna 28W 14V / 2A 5.5 * 2.5mm ireng iki minangka ganti sing sampurna. Digawe saka komponen lan papan sirkuit kualitas tinggi, adaptor iki...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya kamera didhelikake 72w

    Adaptor daya kamera didhelikake 72w

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kamera sing didhelikake adaptor daya Adaptor daya kamera didhelikake D escription: Cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Mobile, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Pasang tembok Adaptor Daya kanggo CCTV kabel

    Pasang tembok Adaptor Daya kanggo CCTV kabel

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pemasangan tembok Adaptor Daya kanggo deskripsi CCtv kabel : 12V4A Desktop Power Supply ngoper digunakake kanthi wiyar. Voltase output adaptor kasebut beda-beda kanthi beban; kanggo peralatan sing mbutuhake voltase sing luwih stabil, linear circuitry regulator voltase ditambahake. Yen mantan adaptor sampeyan ora duwe...

    Hubungi Saiki

  • Powder Adapter Wall Mounting Perumahan Cilik kanggo US

    Powder Adapter Wall Mounting Perumahan Cilik kanggo US

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Kantong PE kanthi karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Powder Adapter Wall Mount Small Housing kanggo katrangan AS : Kita nyedhiyakake pangisi daya batere kanggo akeh klien sing misuwur ing pangisi daya iki kanthi pengalaman apik lan solusi canggih. 12V1.5A AC DC Switching Power Adapter 18W Cocog karo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED ,...

    Hubungi Saiki

  • Daya adaptor tembok energi 12v 12W dc

    Daya adaptor tembok energi 12v 12W dc

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Dhèskripsi témbok adaptor tembok 12v 12W 12c: lt minangka adaptor travel universal sing ngoper . Tanggalan Plug AC nganggo plug adaptor universal kanggo Ngalih Daya AC / DC. connector.AC Soket Koleksi kanggo milih: EU, US, UK, AU, KC, PSE, Indaia, Argentina, Brasil, Afrika Kidul dll plug. Ngalih plug daya kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Apa sing dikonfirmasi adaptor kanggo kalkun CE GS

    Apa sing dikonfirmasi adaptor kanggo kalkun CE GS

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa daya adaptasi sing dibutuhake kanggo kalkun CE GS katrangan: Wiwitane, umume adaptor AC / DC duwe kekarepan listrik linier, ngemot trasformer kanggo ngirit listrik. voltase menyang voltase sing luwih murah, rectifier kanggo ngonversi kasebut yaiku topulasi DC , lan panyaring kanggo ngrampungake gelombang pulsating...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki