Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Daya Bekasi Dhewe - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Daya Bekasi Dhewe)

  • adaptor powerline vs wifi extender

    adaptor powerline vs wifi extender

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    adaptor powerline vs wifi extender adaptor powerline vs wifi extender Katrangan: Adapter AC, adaptor AC / DC, utawa konverter AC / DC [1] minangka jinis pasokan daya eksternal, asring dilampirake ing kasus sing padha karo plug AC. Jeneng umum liyane kalebu plug plug, adapter plug, adapter block, adaptor mains...

    Hubungi Saiki

  • daya adaptor daya internasional hs kode 4485

    daya adaptor daya internasional hs kode 4485

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa lampu adaptor daya dipateni nalika dipasang Napa lampu adaptor daya dipateni nalika dipasang katrangan: Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Daya Kanggo CCTV System 24V

    Adaptor Daya Kanggo CCTV System 24V

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung Adaptor Daya Babi macem-macem dihubungake jinis Wall Mount: Panganggone sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ndadekake piranti sing ora dibutuhake kanggo...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya korea kanggo kita amperage sing kurang

    adaptor daya korea kanggo kita amperage sing kurang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    adaptor daya korea kanggo kita kurang gambaran amperase : 9V2A AC DC Ngatur Adaptor Daya 18W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Napa laptop adaptor daya ora bisa digunakake

    Napa laptop adaptor daya ora bisa digunakake

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa daya adaptor laptop ora bisa digunakake: Napa laptop adaptor daya ora bisa digunakake katrangan: Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen tenaga internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo...

    Hubungi Saiki

  • 18V 2000A Daya Gampang Plug adaptor

    18V 2000A Daya Gampang Plug adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    18V 2000A Daya Gampang Plug adaptor 18V 2000Ma Daya Ganti Plug daya Plancar : 18V2A AC DC Ngoper Adaptor Daya 36W Dadi cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Kothak CCTV, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020

    Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020 Adaptor daya anyar Item kanggo laptop 2020 katrangan: Pabrik kita wis Ngajual jutaan produk adaptor listrik barang iki kanggo lampu LED, wiwit diwiwiti-Saben produk saben UL, CE, RoHS, lan FCC sertifikat. Kita mung nggunakake bagean kualitas paling dhuwur, Pengiriman...

    Hubungi Saiki

  • Napa panas daya adaptor

    Napa panas daya adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Napa panas daya adaptor Napa panas daya adaptor katrangan: Pabrik kita wis Ngajual jutaan produk adaptor listrik barang iki kanggo lampu LED, wiwit diwiwiti-Saben produk saben UL, CE, RoHS, lan FCC sertifikat. Kita mung nggunakake bagean kualitas paling dhuwur, Pengiriman Worldwide-Saben produk diuji sadurunge...

    Hubungi Saiki

  • Sing adaptor daya Plugs ing Italia

    Sing adaptor daya Plugs ing Italia

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sing adaptor daya Plugs ing Italia Adaptor daya Plugs sing ana ing eskripsi D : Iku cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Ponsel, Piranti, Printer, LED , Set-top-box,

    Hubungi Saiki

  • Cara adaptor daya Watts kanggo konverter

    Cara adaptor daya Watts kanggo konverter

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cara adaptor daya Watts kanggo konverter Cara adaptor daya Watts kanggo deskripsi konverter : 12V5A Meja Penyetor sumber Ngalih digunakake. Yen adaptor mantan sampeyan gagal, sampeyan bisa uga duwe 460W 12V / 5A 5.5 * 2.5mm * iki minangka panggantos sing sampurna. Digawe komponen kualitas lan papan litar, adaptor iki...

    Hubungi Saiki

  • Ukuran tong laras daya

    Ukuran tong laras daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ukuran tong laras daya Ukuran tong laras daya katrangan: Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC mung bisa digunakake karo piranti kanthi syarat lan...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya apa sing dibutuhake kanggo iceland

    adaptor daya apa sing dibutuhake kanggo iceland

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung Adaptor Daya Babi sing beda macem-macem katrangan Wall Mount: Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Daya Anyar desain cilik

    Adaptor Daya Anyar desain cilik

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya Anyar desain cilik Adaptor Daya Anyar desain cilik katrangan: Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC mung bisa digunakake karo piranti...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung

    Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya babi macem-macem jinis Tembok Gunung Adaptor Daya Babi sing beda macem-macem katrangan Wall Mount: Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung...

    Hubungi Saiki

  • Daya sing didhelikake kamera

    Daya sing didhelikake kamera

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Daya sing didhelikake kamera Kamera adaptasi daya D didhelikake D : Iku cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Ponsel, Piranti, Printer, LED , Set-top-box,

    Hubungi Saiki

  • Adapter daya adaptor daya adaptor dell xps 13

    Adapter daya adaptor daya adaptor dell xps 13

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Daya adaptor daya adaptor daya dell xps 13 : 12V5A Meja Penyetor sumber Ngalih digunakake. Yen adaptor mantan sampeyan gagal, sampeyan bisa uga duwe 460W 12V / 5A 5.5 * 2.5mm * iki minangka panggantos sing sampurna. Digawe komponen kualitas lan papan litar, adaptor iki tetep lan tahan lama. Kanthi pengerjaan sing...

    Hubungi Saiki

  • Apa Plug daya adaptor Denmark?

    Apa Plug daya adaptor Denmark?

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa Plug daya adaptor Denmark? Katrangan Katrangan Adapter Tenaga Denmark : Saben adaptor AC nduweni rating kekuwatan tartamtu, diukur volt utawa watt sing bisa ditangani lan output menyang piranti elektronik. Amarga rating daya lan jinis plug ing pungkasan ora universal adaptor AC mung bisa digunakake karo piranti...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Dinding Plug UK 30V 500mA 0.5A Adaptor Daya Tinggi nganggo G G

    Adaptor Dinding Plug UK 30V 500mA 0.5A Adaptor Daya Tinggi nganggo G G

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Dinding Plug UK 30V 500mA 0.5A Adaptor Daya Tinggi nganggo G G Iku ukuran cilik lan awak sing entheng, gampang digawa nalika lelungan. Efisiensi sing dhuwur tegese adaptor daya bisa suwe, SCP, OLP, OVP, OCP bisa njamin keamanan sampeyan, pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan sing kudu ngowahi voltase ....

    Hubungi Saiki

  • Daya listrik beda voltase kanthi kabel sambungan

    Daya listrik beda voltase kanthi kabel sambungan

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Daya listrik beda voltase kanthi kabel sambungan Daya listrik beda voltase kanthi kabel sambungan : Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo sumber...

    Hubungi Saiki

  • Adapter adaptor daya kanggo macbook pro

    Adapter adaptor daya kanggo macbook pro

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adapter adaptor daya kanggo macbook pro Adaptor daya endi kanggo eskrip macbook pro D : Iku cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Ponsel, Piranti, Printer, LED , Set-top-box, ADSL, Hard disk

    Hubungi Saiki

  • Sensor simplehumanŽ bisa adaptor daya

    Sensor simplehumanŽ bisa adaptor daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sensor simplehumanŽ bisa adaptor daya Sensor simplehumanŽ bisa adaptor powe r katrangan: Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo sumber daya sing...

    Hubungi Saiki

  • Apa adaptor daya apa sing dibutuhake ing Jepang

    Apa adaptor daya apa sing dibutuhake ing Jepang

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Apa adaptor daya apa sing dibutuhake ing Jepang Apa adaptor daya apa sing dibutuhake ing gambaran Jepang: Panggunaan sumber daya eksternal ngidini portabilitas peralatan sing dikembangake dening pembalut utawa baterei tanpa tambahan komponen daya internal, lan ora perlu ngasilake peralatan kanggo nggunakake mung karo...

    Hubungi Saiki

  • 9V 1A Daya Pangisi Daya Certified UL

    9V 1A Daya Pangisi Daya Certified UL

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9V 1A Daya Pangisi Daya Certified UL Pangisi Adaptor AS Kanggo Router 9V 1A : Kanthi ukuran omah 66 * 27 * 37mm, 20% luwih cilik lan luwih entheng tinimbang omah umum ing pasar. Kita bisa mbantu ngirit biaya pangiriman lan papan panyimpenan. Sertifikat kita kanggo pangisi daya tembok 9V 1000MA AS iki kalebu IEC62368...

    Hubungi Saiki

  • Daya adaptor sing bisa diowahi Kanggo tandha tandha

    Daya adaptor sing bisa diowahi Kanggo tandha tandha

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Daya Ganti Kanggo Kanggo tandha tandha : Adapter adaptor daya plug sing bisa diowahi , plug ing jagad ac bisa dipasang , 30w tembok 12v 3A 3000ma ac dc adaptasi alat daya ganti karo kabeh kita bisa dicopot, Kita Pabrik OEM. Label ing pasokan listrik bisa dadi pandhuan dipercaya kanggo voltase nyata sing...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki