Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Daya Adaptor - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Daya Adaptor)

  • 5V1A AC DC ngalih daya adaptor

    5V1A AC DC ngalih daya adaptor

    • Brand: OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5 V 1A AC DC ngalih adaptor daya listrik 5V 1A katrangan adaptor daya: Iki minangka piranti listrik sing ngoper adaptor tembok kanthi output 5VDC sing dirating ing 1000mA (1 Amp) .Ing piranti AC sing bermutu kualitas tinggi DC iki kalebu jinis "tembok", nampilake: perlindungan sirkuit cekak, nglindhungi...

    Hubungi Saiki

  • daya adaptor volt volt

    daya adaptor volt volt

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V 2A 2000ma Daya Penyetor 5V 2A katrangan adaptor daya: Iki minangka standar tembok tembok tembok kanthi pindah tembok kanthi tembok tembok tembok tembok tembok kanthi tembok 5V 2000mA Barrel Jack. adaptor tembok sampurna kanggo nyuplai kekuwatan kanggo tablet PC. sumber khusus iki (5V / 2A) uga disertifikasi FCC /...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya xbox siji gamestop

    adaptor daya xbox siji gamestop

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5v 2.5a 2500ma Adaptor Daya 5V 2.5A katrangan adaptor daya: Iki minangka kualitas tembok tembok pindah tembok kanthi AC tembok DC 5V 2500mA ing tembok Micro-B. Iki kompak UL lan CSA sing didaptar lan nggabungake desain daya ganti output sing diatur. adaptor tembok cocok kanggo nyuplai kekuwatan kanggo syarat-syarat...

    Hubungi Saiki

  • Ngoper Adaptor Power 5v 3a 3000ma

    Ngoper Adaptor Power 5v 3a 3000ma

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngoper Adaptor Power 5v 3a 3000ma 5V Katrangan adaptor daya 5V 3A: Iki minangka adaptor daya AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi sing menehi output 5VDC sing resik nganti 3000ma. Adaptor iki bisa digunakake karo 110 lan 240VAC input, saéngga bisa mlaku ing negara liya! Plug tong dipasang ing adaptor tembok kasebut...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya utawa konverter kanggo pertunjukan eropa

    adaptor daya utawa konverter kanggo pertunjukan eropa

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V 4A Power adaptor 4000ma Bekalan Daya Katrangan: 5V 4A Daya adaptor diprodhuksi khusus kanggo Juyuanhai Electronics. 5v 4000ma sumber daya sing cocog kanggo macem-macem piranti elektronik portebel. Output regulasi listrik 5v 4a ing 3% output dirating, sanajan ora ana beban . 5V4A adaptor daya ngalih AC / DC...

    Hubungi Saiki

  • 9v 1a AC DC Adaptor 1000ma

    9v 1a AC DC Adaptor 1000ma

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9v 1a AC DC Adaptor 1000ma Katrangan adaptor daya 9V 1A: JUYUANHAI ngladeni desain, ngasilake lan adol adaptor daya ngalih tembok 9v 1a kanthi khusus, sing uga produk universal. Sugeng rawuh ing produk grosir adaptor 9v 1000ma kanthi modern, kualitas lan rega murah.Prodhuksi cendhak cendhak, kanthi proteksi saiki lan...

    Hubungi Saiki

  • Bakal pasokan listrik ora nganggo motherboard

    Bakal pasokan listrik ora nganggo motherboard

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9v 1.5a 1500ma Adapter Power DC Katrangan adaptor daya 9V 1.5A: Kualitas apik karo tembok tembok tembok 'AC kanggo DC 9V 1500mA. Iki minangka sumber daya mode switch sing ateges output diatur kanggo 9V lan arus output sing mampu saiki luwih dhuwur (1500mA) .fisien luwih saka 88%. Konektor tongkat 5.5x2.1mm...

    Hubungi Saiki

  • 9V 2A AC DC Adaptor Pangisi Kanggo Router

    9V 2A AC DC Adaptor Pangisi Kanggo Router

    • Brand: OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Plug UK 9V 2A Pangisi Adaptor Acer Kanggo Router Katrangan adaptor daya 9V 2A: Desain adaptor Daya AC DC iki nganggo plug US / EU / AU / UK. output DC 9V 2A kanthi laras jack positif positip 5.5x2.1mm. Kerjane apik kanggo piranti apa wae karo adaptor pangisi daya 9v 2a. iki digunakake digunakake kanggo scanner /...

    Hubungi Saiki

  • 9v 3a kelas adaptor kelas 2

    9v 3a kelas adaptor kelas 2

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9v 3a adaptor adaptor ac adaptor kelas 2 kelas Katrangan adaptor daya 9V 3A: Konverter AC-to-DC sing dikonfirmasi UL iki menehi cara sing gampang kanggo ngaktifake proyek elektronika DC saka soket listrik AC kanthi gaya AC. Iki nggunakake regulator ngoper supaya output nganti 3 A kanthi reguler 9 VDC, sanajan ora ana...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya tembok uk menyang canada

    adaptor daya tembok uk menyang canada

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adapter 24v 0.65a 650ma Adaptor Daya Katrangan kanggo adaptor 24V0.65A: 24V 0.65A AC DC Adaptor, Adaptor AC DC kanggo Humidifier, Produksi / Penyetor Daya Gunung Gunung ing China, nawakake DOE VI Energy Efficiency UL FCC 24V 0.65A AC DC Adaptor kanggo Humidifier, Inrush Limiting AC / DC Adaptor 110V AC menyang 24V DC...

    Hubungi Saiki

  • listrik sumber daya ebay

    listrik sumber daya ebay

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Penyetor daya 12v nyedhiyakake 1a 1000ma 12v 1a daya adaptor Katrangan: Iki adaptor daya sing apik banget. Uga sithik, entheng lan efisien. Output wis diatur, dadi sampeyan bakal entuk 12V anteng nganti 1000mA (1 Amp) saiki. Jack 5.5mm / 2.1mm jack. Pasokan daya iki dirancang supaya bisa digunakake ing ngendi wae ing...

    Hubungi Saiki

  • adaptor kanggo nggawe headphone nirkabel

    adaptor kanggo nggawe headphone nirkabel

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12v 2a adaptor daya listrik 2000ma Kanggo Lampu Jalur Led Keterangan adaptor listrik 12V 2A: Umume produk LED mbutuhake voltase DC utawa saiki sing tetep kanthi otomatis. Dheweke butuh piranti sing bisa ngonversi daya AC mlebu menyang voltase DC sing tepat lan ngatur arus sing mili liwat LED sajrone operasi. Pembalap...

    Hubungi Saiki

  • daya adaptor uk kanggo mexico

    daya adaptor uk kanggo mexico

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adapter Daya AC DC 12v 2500ma 2.5a Katrangan adaptor daya 12V 2.5A: 12v 2.5a daya linuwih tinggi, Lampu entheng lan plug in.Untuk konsumsi, ketemu wiwitan US Energy / CEC / AS / MEPS / EUP / ERP. Suhu kerja sing entheng, kurang sithik lan swarane riak rendah. Tali daya: EU / VDC (EU), AS (Amerika Utara), PSE (Jepang),...

    Hubungi Saiki

  • adaptor zoom daya pz-e1 amazon

    adaptor zoom daya pz-e1 amazon

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12v 3a 3000ma Ngoper Adaptor Daya Katrangan adaptor daya 12V 3A: Adaptor AC / DC kanthi kualitas stabil kanthi desain kompak banget. Adaptor AC kerja nganggo voltase input 100 - 240 VAC lan duwe kabel listrik 1,5 m (5 ft) DC sing dipungkasi karo konektor tengah-tengah, 5.5 × 2.1 mm tong konektor. sanajan ora...

    Hubungi Saiki

  • 15V 500mA AC DC Adaptor Daya Adaptor

    15V 500mA AC DC Adaptor Daya Adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    15V 500mA AC DC Adaptor Daya Adaptor Keterangan adaptor daya 15V 500ma: Adaptor daya 500ma 15 volt sing cocog kanggo peralatan 15 volt sing mbutuhake input AC 500ma utawa luwih murah. Pasokan listrik miniatur menehi output 15V @ 500mA kanggo voltase input 90 nganti 264Vac. Konektor tong output (+ pusat tengah ve)...

    Hubungi Saiki

  • carane adaptor beda karo pola proxy kepiye cara adaptor

    carane adaptor beda karo pola proxy kepiye cara adaptor

    • Brand: OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    adaptor ac dc 15v 1a adaptor daya Keterangan adaptor listrik 15V 1A: Juyuanhai Electronic JYH37-1501000-Bz digunakake ing elektronik konsumen kaya modem, router, kothak set-top, printer, switch lan hub ect. Pasokan daya iki minangka sumber daya ngoper kinerja dhuwur sing nyedhiyakake sumber 15 VDC lan 1 Amp....

    Hubungi Saiki

  • ukuran konektor adaptor listrik

    ukuran konektor adaptor listrik

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    15V 1.5A adaptor pasokan tenaga AC DC Katrangan adaptor daya 15V 1.5A: Modhe switch mountable tembok 15v AC 1.5A AC bisa digunakake ing antarane 230-240v sawetara 50Hz mung. Dirancang khusus kanggo unit audio sing mbutuhake pasokan AC.An adaptor AC biasane ngowahi 240V AC saka stopkontak tembok Australia, cocog kanggo...

    Hubungi Saiki

  • adapter power kindle paperwhite ing spain

    adapter power kindle paperwhite ing spain

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    15v 2a 2000ma Adapter adaptor Keterangan adaptor listrik 15V 2A: Adaptor listrik 15v 2a Digunakake kanthi akeh ing medis, digital, komunikasi, keamanan, lampu, pemain DVD, LCD lan TFT, pemain MP4, kamera digital, kamera video pengawasan, produk A / V liyane, pangisi daya sel telpon, informasi jaringan, peralatan...

    Hubungi Saiki

  • adaptor listrik plug korea internasional

    adaptor listrik plug korea internasional

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    24V 0.5A 500MA Adaptor Daya 24V DC Adaptor Daya (Output 500mA, Input AC 120V) Katrangan: Pasokan daya JYH37-2400500-Bz minangka sumber daya 24V DC 500mA sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI. Standar keamanan ing ngisor iki uga ditampilake ing pasokan listrik, kalebu UL, cUL, FCC, lan RoHS...

    Hubungi Saiki

  • plug panggantos adaptor daya

    plug panggantos adaptor daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    24v 1a 1000ma Ac adapter Power DC 24v 1a 1000ma Ac DC Daya adaptasi Katrangan: Adaptor listrik 24v 1a sing cocog kanggo kothak ndhuwur Set, kamera digital, pamuter game video, peralatan listrik, CD, DVD player, Monitor LCD, Hard Disk, Terminal Komunikasi, Sembarang Piranti Ponsel, Mesin, kamera CCTV, produk keamanan,...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor Kursi Pijet 24V 1.5A adaptor Daya

    Adaptor Kursi Pijet 24V 1.5A adaptor Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Adaptor Kursi Pijet 24V 1.5A adaptor Daya 24V 1.5A katrangan adaptor daya 24V : 1.5v 1.5a AC-to-DC ngatur adaptor tembok-gunung adaptor ngowahi 100-240VAC, kanthi output maksimal 1.5A (36W). Sumber listrik sing didhaptar UL, efisien energi lan stabil. Daya voltase input amba 100 ~ 240VAC, 50 / 60Hz. Output output...

    Hubungi Saiki

  • 36v 0.5a 500ma Adapter Power DC

    36v 0.5a 500ma Adapter Power DC

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    36v 0.5a 500ma Adapter Power DC 36V katrangan adaptor daya 36V 500mA: 36V DC 500mA sumber daya ngoper sing dirancang kanggo memenuhi standar efisiensi energi Level VI. Standar keamanan ing ngisor iki uga ditampilake ing pasokan listrik, kalebu tundhuk UL, cUL, FCC, lan RoHS.100% tes voltase tinggi, tes tuwa 100%, 100%...

    Hubungi Saiki

  • 36v 1a Power Penyetor Ngalih daya

    36v 1a Power Penyetor Ngalih daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    36v 1a Power Penyetor Ngalih daya Gambaran adaptor daya 36V 1A: Iki adaptor daya 36v 1a apik banget. cilik, entheng lan efisien. Output wis diatur, dadi sampeyan bakal entuk 36V anteng nganti 1000mA (1 Amp) saiki. Jack 5.5mm / 2.1mm jack. Iki sumber daya 36v 1a dirancang kanggo bisa digunakake ing ngendi wae ing...

    Hubungi Saiki

  • carane mriksa adaptor listrik tanpa multimeter

    carane mriksa adaptor listrik tanpa multimeter

    • Brand: OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    9V AC DC 500mA Power Supply adaptor Katrangan adaptor daya 9V 500mA: Adaptor listrik kualitas tinggi Juyuanhai Electronic ngasilake kabeh 9 piranti Volt DC. Adaptor daya grade profesional kita supaya piranti bisa digunakake kanthi efisien ing aplikasi iki. Kajaba iku, adaptor daya 9v 500ma yaiku UL kadhaptar kanggo...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki