Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com

Kategori Produk

Daya Adaptor Daya - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Daya Adaptor Daya)

  • adaptor zoom daya pz-e1 amazon

    adaptor zoom daya pz-e1 amazon

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12v 3a 3000ma Ngoper Adaptor Daya Katrangan adaptor daya 12V 3A: Adaptor AC / DC kanthi kualitas stabil kanthi desain kompak banget. Adaptor AC kerja nganggo voltase input 100 - 240 VAC lan duwe kabel listrik 1,5 m (5 ft) DC sing dipungkasi karo konektor tengah-tengah, 5.5 × 2.1 mm tong konektor. sanajan ora...

    Hubungi Saiki

  • plug panggantos adaptor daya

    plug panggantos adaptor daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    24v 1a 1000ma Ac adapter Power DC 24v 1a 1000ma Ac DC Daya adaptasi Katrangan: Adaptor listrik 24v 1a sing cocog kanggo kothak ndhuwur Set, kamera digital, pamuter game video, peralatan listrik, CD, DVD player, Monitor LCD, Hard Disk, Terminal Komunikasi, Sembarang Piranti Ponsel, Mesin, kamera CCTV, produk keamanan,...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya india Pangisi daya adaptor daya

    adaptor daya india Pangisi daya adaptor daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    15v Pangisi daya Penyetor 5v 5a 15V5A meja ndhuwur AC / DC katrangan adaptor listrik: Pasokan listrik kasebut bakal ngirim konstanta 5A lan 15V sing apik. Bisa disambungake menyang omah 110 utawa 240v utawa soket daya bengkel sampeyan. Sing sampeyan butuhake yaiku plug ketel sing umum, sing ditemokake ing toko PC...

    Hubungi Saiki

  • desktop adaptor daya kanggo tv kabel

    desktop adaptor daya kanggo tv kabel

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    DC 48v 1a adaptor Penyetor Listrik 48v 1a Spesifikasi sumber daya: 100% ACV 100V - 240V anyar kanggo Pangisi daya adaptor DC Input: 100V-240V 50 / 60Hz Output: DC 48V 1A / 1000mA 48W Metu ukuran jack adaptor: 5,5mm x 2.5mm Penyambung adaptor ing njaba positif (+) ing njaba negatif (-) Lampu LED Petunjuk Pilihan Plug...

    Hubungi Saiki

  • ukuran konektor republik czech ukuran

    ukuran konektor republik czech ukuran

    • Brand: OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Plugable plug 9v 1.5a Adaptor Pangisi daya 9V 1.5A Daya adaptor Katrangan: Pangisi daya 9v 1.5a portable kanggo PC PC minangka stasiun daya kanggo PC tablet sampeyan, sing bisa ngisi daya kapan wae. Akeh pengusaha sing seneng nggawa PC tablet ing ngendi wae, lan padha ngatasi masalah sing akeh, sawise ora kuwasa apa...

    Hubungi Saiki

  • Adaptor plug daya kanggo pangisi daya

    Adaptor plug daya kanggo pangisi daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    45W adaptor plug Power kanggo pangisi daya Adaptor plug 45W Power kanggo katrangan pangisi daya : Tipe Soket AC sing dipilih: EU, US, UK, AU, KC, PSE, Indaia, Argentina, Brazil, South Africa Etc. plug . Ngoper plug daya kanggo adaptor travel universal Iku l ight, ekstra slim, ayu, desain kompak, adaptor daya Green,...

    Hubungi Saiki

  • adaptor daya bratislava costa rica

    adaptor daya bratislava costa rica

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    15V3.5A sumber daya ngoper desktop 15V3.5A katrangan sumber cahya LED : Pasokan listrik 15v 3.5a sing cocog kanggo Dalan Jalur / Wireless Led, Kucing ADSL, HUB, Ngalih, Kamera Keamanan, Bekalan Daya Audio / Video.Tambangan voltase: 100 ~ 240V AC 50 / 60HzPower:

    Hubungi Saiki

  • DC Output 36Volt Max Watts 50W Adaptor Daya

    DC Output 36Volt Max Watts 50W Adaptor Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    DC Output 36Volt Max Watts 50W Adaptor Daya DC output 36Volt max watts daya adaptor daya : Adaptor daya JYH ngetrapake komponen materi lan listrik sing mumpuni, saengga kita bisa njamin marang pelanggan yen kualitas sing cocog karo kapercayan. Kabeh adaptor daya kita ditrapake kanggo voltase input universal 100-240V,...

    Hubungi Saiki

  • 6V0.5A Daya Adaptor Dinding Kanthi Plug sing bisa Digandhengake

    6V0.5A Daya Adaptor Dinding Kanthi Plug sing bisa Digandhengake

    • Brand: OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    6V0.5A Daya Adaptor Dinding Kanthi Plug sing bisa Digandhengake 6V0.5A Daya Adaptor Dinding Kanthi Plug sing Bisa Diganti Adaptor daya tembok 6V0.5A iki karo dihubungake gandhengane dilengkapi 6 plug AC sing bisa diijolake, saéngga nggunakake internasional PSU. Biasane, diameter jack jack yaiku 2.1 x 5.5 x 12mm, kita...

    Hubungi Saiki

  • DC Output 15V4.33A Adaptor Daya Saka Shenzhen

    DC Output 15V4.33A Adaptor Daya Saka Shenzhen

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    DC Output 15V4.33A Adaptor Daya Saka Shenzhen DC Output 15V4.33A Katrangan Adaptor Daya : Adaptor daya bisa digunakake ing pirang-pirang produk elektronik, kayata komputer panel, kamera CCTV, massager, router, dll, kanggo alat trafo lan stabilisasi kanggo nyedhiyakake kekuwatan. Biasane, digawe saka cangkang, tali DC,...

    Hubungi Saiki

  • Harga Prayoga AC / DC 18V1.39A Adaptor Sumber Daya

    Harga Prayoga AC / DC 18V1.39A Adaptor Sumber Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Harga Prayoga AC / DC 18V1.39A Adaptor Sumber Daya Harga Prayoga AC / DC 18V1.39A Katrangan Adaptor Katrangan: Adaptor daya desktop minangka jinis sumber daya eksternal, kanggo menehi voltase voltase kanggo produk elektronik sing biasane kita gunakake, kayata laptop, router, massager listrik, meja meja lan...

    Hubungi Saiki

  • AC / DC 19V3A Adaptor Daya Tuntas Kalor tunggal

    AC / DC 19V3A Adaptor Daya Tuntas Kalor tunggal

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    AC / DC 19V3A Adaptor Daya Tuntas Kalor tunggal AC / DC 19V3A Penyetor Daya Tuntas Daya Tunggal Output: Adaptor listrik seri JYH output 19V3A, ngramut input voltase ing saindenging jagad 100v-240v, negara apa wae bisa ngetrapake, sampeyan mung kudu njupuk kabel AC kanthi plug sing cocog. Komponen lan komponen...

    Hubungi Saiki

  • AC / DC Single Out 20V3.5A Laptop Gunakake adaptor listrik

    AC / DC Single Out 20V3.5A Laptop Gunakake adaptor listrik

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    AC / DC Single Out 20V3.5A Laptop Gunakake adaptor listrik AC / DC Tunggal Metu 20V3.5A Deskripsi Daya Adaptor Daya: Adaptor daya 20V3.5A, menehi output output 70W, input 100Vac-240Vac universal bisa gawe marem negara. Adaptor daya JYH netepi syarat daya irit lan relibilitas sing dhuwur, kinerja dhuwur bisa nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Xbox siji Power Adapter 2A 2000ma

    Xbox siji Power Adapter 2A 2000ma

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12 Penyetor Adapter Daya 2A 2000ma 12 Esensial Daya Adapter 2A 2000ma D : 12V Ac DC Adaptor ukuran cilik lan ringan, gampang digawa nalika sampeyan lelungan. Efisiensi sing dhuwur tegese adaptor daya bisa suwe, SCP, OLP, OVP, OCP bisa njamin keamanan sampeyan, pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan sing kudu...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya adaptor Daya Internasional

    Pangisi daya adaptor Daya Internasional

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pangisi daya adaptor Daya Internasional D es: Kita kacathet minangka salah sawijining produsen, supplier lan ekspor saka gamut saka Power Supply Adapters sing akeh. Adaptor iki dirancang ing unit manufaktur sing dilengkapi kanthi sangisore profesional adroit. Adaptor kita ora mung menehi tenaga sing ora bisa diganggu...

    Hubungi Saiki

  • Perjalanan adaptor Power EU UK US AU AU

    Perjalanan adaptor Power EU UK US AU AU

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kualitas Tinggi Kanthi EU UK US AU Plug Adapter Power Kualitas Tinggi Kanthi EU UK US AU Plug Adapter Power D es: Adaptor Jenis Tembok Produsen China AC 12V1.5 Adaptor Daya DC Kanggo Produk Elektronik Ngalih Adapter.for lampu LED, telphone, lampu omah. Kualitas Tinggi Kanthi EU UK US AU Plug Adapter

    Hubungi Saiki

  • 5V 2.5A Ngatur Daya Adaptor

    5V 2.5A Ngatur Daya Adaptor

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V 2.5A Ngatur Daya Adaptor katrangan: Iku l ight, ekstra slim, ayu, desain kompak, daya Green, Output Swara pangayoman voltase Swara pangayoman saiki ing 110-200% saka lo lan Auto-Recovery Elektronik pangayoman short circuit Suhu operasi 0 ~ 40 ℃ Konveksi gratis Kelembapan operasi 10-80% RH Non Condensing Tingkat...

    Hubungi Saiki

  • Dinding Plug AC DC Adaptor Daya Kanggo Router

    Dinding Plug AC DC Adaptor Daya Kanggo Router

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Dinding Plug AC DC Adaptor Daya Kanggo Dhiskusi Router: Iku l ight, ekstra slim, ayu, desain kompak, daya Green, Output Swara pangayoman voltase Swara pangayoman saiki ing 110-200% saka lo lan Auto-Recovery Elektronik pangayoman short circuit Suhu operasi 0 ~ 40 ℃ Konveksi gratis Kelembapan operasi 10-80% RH Non...

    Hubungi Saiki

  • 12 Daya adaptor Daya Desktop voltase

    12 Daya adaptor Daya Desktop voltase

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    12 Volt AC Desktop Daya adaptor Katrangan: Adaptor daya desktop 12v 5.83a iki, kekuwatan output maksimal nganti 70w, input voltase AC lengkap, bisa gawe marem negara lan wilayah ing saindenging jagad. Adaptor daya 12v 5.83a iki minangka pilihan sing apik kanggo lampu LED lampu, iku efisiensi kerja luwih dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • 2A 2000ma Pasokan Adaptor Daya

    2A 2000ma Pasokan Adaptor Daya

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    12 Penyetor Adapter Daya 2A 2000ma 12 Esensial Daya Adapter 2A 2000ma D : 12V Ac DC Adaptor ukuran cilik lan ringan, gampang digawa nalika sampeyan lelungan. Efisiensi sing dhuwur tegese adaptor daya bisa suwe, SCP, OLP, OVP, OCP bisa njamin keamanan sampeyan, pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan sing kudu...

    Hubungi Saiki

  • 9V 6.67A Adaptasi Daya Desktop AC / DC Output

    9V 6.67A Adaptasi Daya Desktop AC / DC Output

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    JYH 9V6.67A adaptor Daya Luwes Output JYH 9V6.67A Keterangan adaptor Power Output Desktop : Luwih ukuran, saengga ora bakal entuk papan sing akeh banget nalika sampeyan lagi lelungan. Adaptor daya JYH duwe pengawasan sing ketat kanggo kualitas, tumit segel penuh; komponen DC lan komponen

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya adaptor 48W

    Pangisi daya adaptor 48W

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    48W daya adaptor pangisi daya D es: Barang-barang 12V2A Ac DC Adaptor iki ukuran cilik lan ringan, gampang digawa nalika sampeyan kesah. Efisiensi dhuwur tegese adaptor daya bisa suwe, SCP, OLP, OVP, OCP bisa njamin safety sampeyan, pilihan sing cocog kanggo peralatan sampeyan sing kudu ngowahi voltase . Perlindhungan...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya 5V 2A kanggo telpon pinter

    Pangisi daya 5V 2A kanggo telpon pinter

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: Tas karo karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    5V 2A adaptor listrik daya d dc kanggo katrangan telpon pinter: Adaptor daya 5Volt 2amp ac dc kanggo dekorasi wit Natal sing digunakake dening Robot Vacuum Cleaners Intelligence Robot Vacuum. Iku l ight, ekstra slim, ayu, desain kompak, daya Green, Output Swara pangayoman voltase Swara pangayoman saiki ing 110-200%...

    Hubungi Saiki

  • Napa jinis wattage adaptor daya ora bisa ditemtokake

    Napa jinis wattage adaptor daya ora bisa ditemtokake

    • Brand: JYH utawa OEM

    • Packaging: kothak kertas

    • Kemampuan Supply: 20000pcs/day

    • Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces

    Napa jinis wattage adaptor daya ora bisa ditemtokake Napa jinis wattage adaptor daya ora bisa ditemtokake katrangan: Wiwitan ing abad kaping rongpuluh, daya listrik sing diowahi (SMPS) meh ora ana gandhengane kanggo tujuan iki. Tanduran voltase diresmikake menyang voltase langsung dhuwur sing nyopir sirkuit ngoper,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki