Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Home > Produk > Daya Plug adaptable sing bisa dicopot
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bobo

Ms. Bobo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Daya Plug adaptable sing bisa dicopot

Kategori produk dari Daya Plug adaptable sing bisa dicopot , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Daya Universal , Daya Plug adaptable sing bisa dicopot pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Universal Universal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

5V Daya Plug adaptor sing bisa dicopot

Liyane

12V adaptor Plug daya sing bisa dicopot

Liyane

9V adaptor Plug daya sing bisa dicopot

Liyane

15v Adaptor Plug Daya Gampang

Liyane

24v Adaptor Plug daya sing bisa dicopot

Liyane

6V Adaptor Plug Daya Gampang

Liyane

16V Adaptor Plug daya sing bisa dicopot

Liyane

18V Adaptor Plug Daya Gampang

Liyane

19V Adaptor Plug daya sing bisa dicopot

Liyane

22V adaptor Plug daya sing bisa dicopot

Liyane

48V adaptor Plugable sing bisa dicopot

Adaptor daya plug sing bisa dicopot, adaptor tembok sing bisa ditambake kanggo macem-macem produk, kita minangka produsen adaptor daya Cina profesional lan kita ngarepake kerjasama sampeyan. Output adaptor daya plug sing bisa dicopot 5v lan 12v.it duwe plug AC / EU / UK / AU AC .

5v1a detachable plug power adapter



Infomasi perusahaan:

Shenzhen Juyuanhai Electronic Co, Ltd diadegaké ing taun 2009, produsen profesional khusus kanggo riset, ngasilake lan adol produk kaya Ngalih adaptor daya, pangisi daya mobil lan sapiturute nganti saiki produk kita wis diekspor menyang Eropa, Amerika Lor, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk kita seneng reputasi sing dhuwur banget. Sambutan pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik kita lan entuk kahanan sing menang.

factory


Sertifikasi:

certificate


Paket & Pangiriman


Packing

Shipping



FAQ


2, Kepiye carane ngontrol kualitas?
Ujian sepuh sajrone 8 jam, sawise iku, kita mlebu pasar.
3, Apa kita bisa nampa conto sing disesuaikan?
Ora ana masalah kanggo conto conto, lan welcome tes sampeyan sadurunge pesenan gedhe.
4, Kepiye kapasitas produksi?
1-2 dina kanggo conto conto ing ngisor 10pcs, 7 dina kanggo pesenan umum ing ngisor 10000pcs.
5, OEM lan ODM kasedhiya?
Ya, kita nampa produk sing disesuaikan.
6, Apa wektu pangiriman bakal saya gedhe?
Ora, kita duwe rong bagean khusus kanggo produksi, siji kanggo pesenan conto, liyane kanggo pesenan gedhe.
7, Apa layanan babar pisan?
Kanggo kabeh produk sing adol duwe garansi 2 taun.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki