Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Home > Produk > Penyetor Daya Nggunakake Desktop
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bobo

Ms. Bobo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Penyetor Daya Nggunakake Desktop

Kategori produk dari Penyetor Daya Nggunakake Desktop , kami produsen khusus dari Cina, Daya adaptasi Desktop , Daya Penyetor Daya Nyambung pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Adaptor Daya Komputer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

5V Desktop Ngalih Bekasi Daya

Liyane

9V Desktop Ngalih Bekasi Daya

Liyane

12V Desktop Ngoper sumber daya

Liyane

15V Mbukak Daya Penyetor Desktop

Liyane

24V Penyetokan Daya Nggunakake 24V

Liyane

36V Desktop Ngalih Bekasi Daya

Liyane

48V Desktop Ngalih Bekasi Daya

Liyane

6V Desktop Ngoper Penyetor Daya

Liyane

16V Penyetor Luwih Ngatur Desktop

Liyane

18V Meja Penyetor Meja 18V

Liyane

19V Penyetor Luwih Ngalihake Desktop

Liyane

19.5V Desktop Ngalih Bekalan Daya

Liyane

20V Mbukak Desktop Supply Power Power

Liyane

22V Desktop Ngalih Bekasi Daya


Kita minangka adaptor daya profesional / produsen tenaga listrik, supplier tenaga wis lulus sertifikat UL, CE, FCC, ROHS, SAA, GS, CB, CCC, CEC.DOE VI.

Kita nawakake pasokan daya ngoper desktop, adaptor listrik AC / DC kanggo telpon pintar, laptop, tablet, tampilan LED, alat listrik, speaker bluetooth, tukang cuci robot, kursi pijet, pelembab, ekstraksi jus, mesin kopi, alat-alat rumah tangga cilik, scanner bekas driji, Kamera CCTV-etc.

Ana macem-macem ukuran, rupa, kapasitas kekuwatan, input lan output voltase kanggo memenuhi syarat sing spesifik. Golek hak ngoper t kupluk p ower sumber mathuk voltase input lan amperage kene.

48v 1.25a power supply48v 1.25a power adapter36v 2a transformer


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki