Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Home > Produk > Pangisi Car USB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bobo

Ms. Bobo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pangisi Car USB

Kategori produk dari Pangisi Car USB , kami produsen khusus dari Cina, Adaptor Mobil USB , Pangisi Car USB pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pangisi Car Mobil R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

1 Pangisi daya Mobil Port USB

Liyane

2 Pangisi daya Mobil Port USB

Liyane

3 Pangisi daya Mobil Port USB

Liyane

4 Pangisi daya Mobil Port USB

Kita minangka produsen profesional kanggo pangisi daya mobil USB / pangisi daya telpon nganggo IC cerdas, nawakake pangayoman voltase, pangreksan saiki, nglindhungi pemanasan lan proteksi sirkuit cendhak.

Ana pangisi daya mobil USB 1-port sing bisa ngisi daya siji sakaligus, uga pangisi daya multi-USB kanggo ngisi akeh piranti USB sekaligus. Kita duwe pangisi daya mobil karo 1 port USB, utawa 2 port USB, 3 port USB lan 4 port USB, kanthi output saka 1A nganti 9.2A ..

Kanggo kacepetan pangisi daya, kita duwe pangisi daya mobil USB amperage, pangisi daya mobil USB kanthi cepet, pangisi daya cepet 2.0 pangisi kendharaan USB, pangisi daya cepet 3.0 pangisi mobil telpon, kanggo ngisi telpon / tablet / laptop kanthi kacepetan luwih cepet & luwih cepet.

Ana pangisi daya mobil nganggo kabel USB mikro, kabel lampu utawa ngetik kabel C, dadi sampeyan ora perlu nemokake kabel saben-saben, nalika sampeyan kudu ngisi telpon / tablet ing mobil.

car charger with multi USB ports
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki