Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, pabrikan profesional sing spesialisasine ing panelitian, ngasilake lan adol produk kaya adaptor daya Ngalih, Charger mobil, charger USB, lsp Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita mesthi nyedhiyakake dhukungan teknologi profesional, solusi lan layanan kanggo para pelanggan. Nganti saiki, produk kita wis disertifikasi dening CB, CCC, CQC, UL / CUL, ETL, FCC, PSE, KC, KCC, TUV / GS, CE, SAA, RCM, C-Tick, RoHS, REACH, CEC.DOE VI , lan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk seneng reputasi ing antarane para pelanggan. Keuntungan kita: Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna kanggo njamin kualitas produk`; Kita duwe buruh profesional lan trampil kanggo nawakake layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan; Kita duwe tim R&D kelas siji sing sensitif banget karo teknologi lan tren pasar anyar, supaya bisa terus nganyari produk lan teknologi, supaya luwih kompetitif. Kanthi usaha terus-terusan saka kabeh tenaga kerja, kita bakal tuwuh kanthi cepet. Sugeng rawuh pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik lan entuk kahanan win-win.

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Switching Power Supply , Battery Charger , Battery Charger

Produk / Layanan : Pasokan Daya , Adaptor Daya , Ngalih Adaptor Daya , Pangisi daya USB , Pangisi daya Mobil , Pangisi daya telpon

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : 1 million RMB

Taun Established : 2010

Certificate : GS , CE , GB , ISO14001 , ISO9001 , CB , CCC , EMC , FCC , MSDS , PSE , RoHS , SSA , Test Report , TUV , UL

Alamat Perusahaan : 3F,A8 Building,Langxin Industry Area,Qingnian Rd,ShiyanTown,Bao`an,District, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
moreVideo
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Terms of Payment : T/T,Paypal,Others

Peak season lead time:0

Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$10 Million - US$50 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 71% - 80%

Pasar Utama : Americas , Asia , East Europe , Europe , North Europe , West Europe

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :4

Ora Ana Staf QC :Fewer than 5 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :3F,A8 Building,Langxin Industry Area,Qingnian Rd, ShiyanTown,Bao‘an,District,Shenzhen,Guangdong,China.

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki