Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co, Ltd diadegake ing taun 2009, produsen profesional khusus kanggo riset, ngasilake lan adol produk kaya Ngalih adaptor daya, pangisi daya mobil, pangisi USB, lsp. Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita kudu tansah menehi dhukungan, solusi lan layanan teknologi kanggo pelanggan. Nganti saiki produk kita wis disertifikasi dening CCC, PSE, TUV / GS, SAA, UL / CUL, CE, FCC, C-Tick, RoHS, CEC.DOE VI, lan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Lor, Australia, Afrika. , Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk kita seneng reputasi sing dhuwur banget. Kauntungane: Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna kanggo njamin kualitas produk; Kita duwe buruh profesional lan trampil kanggo nawakake layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan; Kita duwe tim R&D kelas pertama sing sensitif marang teknologi lan tren pasar anyar, supaya bisa terus nganyari produk lan teknologi kanthi terus, supaya kita luwih kompetitif. Kanthi upaya terus-terusan saka kabeh pegawe, kita tuwuh kanthi cepet. Sambutan pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik kita lan entuk kahanan sing menang.

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Power Supply , Rechargeable Battery & Charger , Mobile Phone Charger

Produk / Layanan : Daya Bekase , Daya Adaptor , Ngatur Adaptor Listrik , USB Pangisi daya , Pangisi Car Mobil , Pangisi daya telpon

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : 1 million RMB

Taun Established : 2010

Certificate : GS , CE , GB , ISO14001 , ISO9001 , CB , CCC , EMC , FCC , MSDS , PSE , RoHS , SSA , Test Report , TUV , UL

Alamat Perusahaan : 3F,A8 Building,Langxin Industry Area,Qingnian Rd,ShiyanTown,Bao`an,District, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
moreVideo
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Terms of Payment : T/T,Paypal,Others

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:0
Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$10 Million - US$50 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 71% - 80%

Pasar Utama : Americas , Asia , East Europe , Europe , North Europe , West Europe

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :4

Ora Ana Staf QC :Fewer than 5 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :3F,A8 Building,Langxin Industry Area,Qingnian Rd, ShiyanTown,Bao‘an,District,Shenzhen,Guangdong,China.

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki