Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co, Ltd diadegake ing taun 2009, produsen profesional khusus kanggo riset, ngasilake lan adol produk kaya Ngalih adaptor daya, pangisi daya mobil, pangisi USB, lsp. Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita kudu tansah menehi dhukungan, solusi lan layanan teknologi kanggo pelanggan. Nganti saiki produk kita wis disertifikasi dening CCC, PSE, TUV / GS, SAA, UL / CUL, CE, FCC, C-Tick, RoHS, CEC.DOE VI, lan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Lor, Australia, Afrika. , Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk kita seneng reputasi sing dhuwur banget. Kauntungane: Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna kanggo njamin kualitas produk; Kita duwe buruh profesional lan trampil nawakake layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan; Kita duwe tim R&D kelas pertama sing sensitif marang teknologi lan tren pasar anyar, supaya bisa terus nganyari produk lan teknologi kanthi terus, supaya kita luwih kompetitif. Kanthi upaya terus-terusan saka kabeh pegawe, kita tuwuh kanthi cepet. Sambutan pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik kita lan entuk kahanan sing menang.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co, Ltd diadegake ing taun 2009, produsen profesional khusus kanggo riset, ngasilake lan adol produk kaya Ngalih adaptor daya, pangisi daya mobil, pangisi USB, lsp. Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita kudu tansah menehi dhukungan, solusi lan layanan teknologi kanggo pelanggan. Nganti saiki produk kita wis disertifikasi dening CCC, PSE, TUV / GS, SAA, UL / CUL, CE, FCC, C-Tick, RoHS, CEC.DOE VI, lan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Lor, Australia, Afrika. , Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk kita seneng reputasi sing dhuwur banget. Kauntungane: Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna kanggo njamin kualitas produk; Kita duwe buruh profesional lan trampil nawakake layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan; Kita duwe tim R&D kelas pertama sing sensitif marang teknologi lan tren pasar anyar, supaya bisa terus nganyari produk lan teknologi kanthi terus, supaya kita luwih kompetitif. Kanthi upaya terus-terusan saka kabeh pegawe, kita tuwuh kanthi cepet. Sambutan pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik kita lan entuk kahanan sing menang.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki