Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bobo Ms. Bobo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613723473572
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27613097 Email:manager@jyh-power.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, pabrikan profesional sing spesialisasine ing panelitian, ngasilake lan adol produk kaya adaptor daya Ngalih, Charger mobil, charger USB, lsp Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita mesthi nyedhiyakake dhukungan teknologi profesional, solusi lan layanan kanggo para pelanggan. Nganti saiki, produk kita wis disertifikasi dening CB, CCC, CQC, UL / CUL, ETL, FCC, PSE, KC, KCC, TUV / GS, CE, SAA, RCM, C-Tick, RoHS, REACH, CEC.DOE VI , lan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk seneng reputasi ing antarane para pelanggan. Kauntungan kita: Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna kanggo njamin kualitas produk`; Kita duwe tenaga kerja profesional lan trampil kanggo nawakake layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan; Kita duwe tim R&D kelas kapisan sing sensitif banget karo tren teknologi lan pasar anyar, kanggo mbantu terus nganyari produk lan teknologi, supaya luwih kompetitif. Kanthi usaha terus-terusan saka kabeh buruh, kita bakal tuwuh kanthi cepet. Sugeng rawuh pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik lan entuk kahanan win-win.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, pabrikan profesional sing spesialisasine ing panelitian, ngasilake lan adol produk kaya adaptor daya Ngalih, Charger mobil, charger USB, lsp Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita mesthi nyedhiyakake dhukungan teknologi profesional, solusi lan layanan kanggo para pelanggan. Nganti saiki, produk kita wis disertifikasi dening CB, CCC, CQC, UL / CUL, ETL, FCC, PSE, KC, KCC, TUV / GS, CE, SAA, RCM, C-Tick, RoHS, REACH, CEC.DOE VI , lan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Kabeh produk seneng reputasi ing antarane para pelanggan. Kauntungan kita: Kita duwe sistem manajemen kualitas sing sampurna kanggo njamin kualitas produk`; Kita duwe tenaga kerja profesional lan trampil kanggo nawakake layanan paling apik kanggo kabeh pelanggan; Kita duwe tim R&D kelas kapisan sing sensitif banget karo tren teknologi lan pasar anyar, kanggo mbantu terus nganyari produk lan teknologi, supaya luwih kompetitif. Kanthi usaha terus-terusan saka kabeh buruh, kita bakal tuwuh kanthi cepet. Sugeng rawuh pelanggan domestik lan manca kanggo ngunjungi pabrik lan entuk kahanan win-win.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki